Kustannusosakeyhtiö Otava

Kirja Suomen tunnetuimmasta hiphop-jengistä Rähinästä julkaistaan lokakuussa

Jaa

Mikko Aaltosen teos 7 Veljestä – 20 vuotta Rähinää kertoo Suomen tunnetuimmasta ja ensimmäisiin kuuluvasta hiphop-jengistä Rähinästä ja sen seitsemästä alkuperäisestä jäsenestä: Andusta, Asasta, Elastisesta, Iso H:sta, Tasiksesta, Jussi Valuutasta ja Uniikista.

Suuri yleisö pääsee nyt ensimmäistä kertaa kurkistamaan myyttisen ja yksityisyyttään tarkoin varjelleen ryhmän kulissien taakse. Kirjassa kerrotaan, kuinka jengin jäsenten yhtyeiden, Fintelligensin ja Kapasiteettiyksikön, avulla vakavasti otettava suomenkielinen rap-musiikki sai alkunsa ja juurtui pysyväksi osaksi suomalaista nuoriso- ja popkulttuuria. Ja kuinka Rähinä-jengin ponnisteluista syntyi vuosia myöhemmin levy-yhtiö Rähinä Records ja sitä myötä suomalaiseen musiikkibisnekseen ennennäkemätön, sissi-henkinen hiphop-yrittäjyys. 

”Suomalaisessa musiikkikentässä Rähinään liittyy voimakkaita mielikuvia, monia urbaaneja legendoja ja tottakai ennakkoluuloja. Nyt kun Rähinä-jengi täyttää tasavuosia, haluamme kertoa, mistä Rähinä sai alkunsa ja mistä kaikessa on oikein kyse. Kaikkine käänteineen ja kummallisuuksineen Rähinän alkuperäisten jäsenten tarina on merkittävä osa koko suomalaisen hiphopin tarinaa.” – Elastinen

Mikko Aaltonen on helsinkiläinen tietokirjailija, toimittaja ja popkriitikko. Hänen edellinen teoksensa JHT – Musta lammas oli arvostelumenestys sekä vuoden 2016 myydyin suomalainen tietokirja.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: 

Adèle Couavoux

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Kustannusosakeyhtiö Otava
Kustannusosakeyhtiö Otava
Uudenmaankatu 10
00120 HELSINKI

https://otava.fi/

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kustannusosakeyhtiö Otava

Kevään kotimaisissa kuvakirjoissa ratsastetaan keppareilla ja tutustutaan merkityksellisyyteen14.5.2018 10:16Tiedote

Otavan kevään kotimaiset kuvakirjat huipputekijöiltä kannustavat huomaamaan, kuinka jokainen meistä on tärkeä ja merkityksellinen. Kuvittaja Jenna Kunnaksen ensimmäisessä kuvakirjassa seikkaillaan kirjojen maailmassa. Kikattavan Kakkiainen taas alkaa naurattaa ystäviään television ja sovellusten lisäksi myös perinteisissä iltasatukirjoissa. Tikkumäen kepparikirjassa jaetaan kivoja vinkkejä ja ohjeita pienille keppariharrastajille.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme