Visit NaantaliVisit Naantali

Kirjahyrrä tulee taas Naantaliin

Jaa

Lasten ja nuorten kirjallisuusfestivaali KIRJAHYRRÄ järjestetään Naantalissa 2.–3.11.2022. Nyt viidennen kerran järjestettävä festivaali on suunnattu lapsille, nuorille sekä kaikille kirjoista, kirjallisuudesta ja lukemisesta kiinnostuneille. Osa festivaalin ohjelmasta striimataan, joten tapahtumaan on mahdollista osallistua myös etäyhteydellä.

Kirjahyrrän tunnelmia 2019
Kirjahyrrän tunnelmia 2019

Festivaalille on jo lupautunut laaja joukko tunnettuja kirjailijoita, kuten vuoden 2021 lasten- ja nuortenkirjallisuuden Finlandia-voittaja Anne-Maija Aalto, erittäin tuotteliaana ja monipuolisena kirjoittajana tunnettu Tapani Bagge sekä Prinsessa Rämäpää -tarinoillaan lapsia ihastuttanut, myös yhteiskunnallisilla romaaneillaan aikuisia puhuttanut Elina Hirvonen.

Runoilija ja lastenkirjailija, viime vuonna Arvid Lydecken -palkinnon saanut Reetta Niemelä kertoo kirjoistaan yhdessä kuvittaja Katri Kirkkopellon kanssa. Lukuisia urheiluaiheisia nuortenromaaneja julkaissut Mika Wickström, lapsille suunnattujen kertomusten ja myös tietoteosten tekijä Tittamari Marttinen sekä sanataideohjaaja ja lasten arvoitusdekkareiden kirjoittaja Veera Vähämaa ovat hekin festivaalille kiinnitettyjä esiintyjiä.

Festivaalin lopullinen esiintyjämäärä täydentyy kesän ja alkusyksyn aikana. Tiedossa on kirjailijavierailujen ohella myös kirjoittamisen työpajoja sekä muuta luovaa ohjelmaa.  

Varaslähtö festivaalille otetaan Naantalin Kirjajuhlilla 11.8., kun kirjailijat Magdalena Hai, Hannu Hirvonen ja Roope Lipasti keskustelevat kirjallisuusterapeutti Päivi Kososen ja KIRJAHYRRÄN ohjelmapäällikkö Markku Karpion kanssa lasten- ja nuortenkirjallisuuden sekä lukemisen tilasta tässä ja nyt sekä huomenna.

Festivaalin järjestää Naantalin Kirjahyrrä ry. Yhteistyössä ovat mukana Naantalin kaupunki, Taiteen edistämiskeskus sekä Suomen Kulttuurirahaston Varsinais-Suomen rahasto.

Lisätietoa: www.kirjahyrra.fi

Yhteydenotot:

Pekka Vartiainen

Toiminnanjohtaja

info@kirjahyrra.fi

puh. 050-5479394

Avainsanat

Kuvat

Kirjahyrrän tunnelmia 2019
Kirjahyrrän tunnelmia 2019
Lataa
Tunnelmia Kirjahyrrästä 2019
Tunnelmia Kirjahyrrästä 2019
Lataa
Kirjahyrrä 2019
Kirjahyrrä 2019
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Visit Naantali

Kutsu ruokatoimittajille - tervetuloa Smakun mediapäivään 15.6.12.5.2022 07:48:00 EEST | Kutsu

Meillä on ilo kutsua Sinut Naantaliin kokemaan Naantalin kesä ja sen upeat lähimaut! Tervetuloa makoisalle Smaku-matkalle 15.6. Päivän aikana liikumme Naantalissa ja saaristossa tutustuen Naantalin Smaku -tapahtumassa oleviin ravintoloihin ja kahviloihin, . Jokainen vierailukohde loihtii meille oman herkullisen Smaku-annoksensa ja samalla kuulemme muitakin ajankohtaisia uutisia. Sekä tietysti tutustumme muutenkin hurmaavaan Naantaliin. Lähdemme matkaan Helsingistä, Kiasman pysäkiltä klo 8.00 ja palaamme samaan paikkaan takaisin n. klo 20.00 Päivän ohjelmassa ovat mukana ainakin Ravintola Snickari, Ravintola Trappi, Cafe Akseli, Kultaranta Resort, Suomen Sillikonttori, Ravintola Rantamakasiini, Cafe Laituri, Ravintola Metsätähti ja Kuulas Garden Grill & Cafe. Ilmoittautuminen mediapäivään tästä Tulossa on kesäinen päivä, joka hemmottelee kaikkia aisteja - mukava, kun lähdet Naantaliin! Aurinkoisin tervetulotoivotuksin, Tarja Rautiainen/Visit Naantali, tarja.rautiainen@visitnaantlai.com,

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme