Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

Kirjailijatapaaminen Ruotsi–Suomi: Jonas Gardell ja Malin Kivelä

Jaa

Hanasaari järjestää syksyllä ruotsalais-suomalaisten kirjailijakeskustelujen sarjan.

Sarjan toisessa osassa suomalainen kirjailija Malin Kivelä haastattelee ruotsalaista kollegaansa Jonas Gardellia. Keskustelu järjestetään verkossa torstaina 22.10. klo 18.

”Webinaari on ilmainen ja avoin kaikille, ja toivomme paljon osanottajia sekä Suomesta että Ruotsista”, kertoo Hanasaaren toimitusjohtaja Gunvor Kronman.

Jonas Gardell kuuluu Ruotsin suosituimpiin artisteihin, joka debytoi kirjailijana 1985. Hän on sittemmin kirjoittanut useita kirjoja sekä tehnyt käsikirjoituksia näyttämölle, elokuviin ja televisioon. Gardellin pitkää uraa ovat leimanneet asettuminen yhteiskunnan heikkojen puolelle ja päättäväinen taistelu yhdenvertaisuuden puolesta.

Malin Kivelä on palkittu kahdesti Svenska Ylen kirjallisuuspalkinnolla. Vuoden 2013 palkinto myönnettiin romaanista Muualla (Annanstans), ja viime vuonna palkinto tuli teoksesta Sydän (Hjärtat). Vuonna 2002 debytoinut Kivelä on kirjoittanut romaanien lisäksi lastenkirjallisuutta ja näytelmiä.

”Koronapandemia on suuri haaste, mutta tilanteessa syntyy myös mahdollisuuksia. Nyt voimme edistää Suomen ja Ruotsin välistä yhteistyötä verkossa. Vahvoja kulttuurielämyksiä voi kokea fyysisestä paikasta riippumatta”, toteaa Kronman.

Jonas Gardellin ja Malin Kivelän välinen keskustelu järjestetään Zoom-verkkoympäristössä. Keskustelu on ilmainen mutta edellyttää ilmoittautumista ennakkoon. Lue lisää ja ilmoittaudu 22.10. klo 11 mennessä:

www.hanaholmen.fi/event/digitaalinen-kirjailijatapaaminen-jonas-gardell-ja-malin-kivela/

Digitaalisten kirjailijatapaamisten sarja toteutetaan Otavan Kirjasäätiön tuella.

Kuvat: Stellan Herner (Gardell), Niklas Sandström/Förlaget (Kivelä)

Lisätiedot: Hanasaaren viestintäjohtaja Håkan Forsgård, hakan.forsgard(at)hanaholmen.fi, tel.: +358 40 767 7373

www.hanaholmen.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus
Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus
Hanasaarenranta 5
02100 ESPOO

+358 40 767 7373http://www.hanaholmen.fi

Hanasaaren ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus edistää ja kehittää Suomen ja Ruotsin välistä vuorovaikutusta ja yhteistyötä kaikilla yhteiskunnan alueilla. Toteutamme yhteistyönä erilaisia tapahtumia, kursseja, seminaareja ja projekteja, selvitämme kehittämistarpeita sekä teemme aloitteita maiden välisen yhteistyön kehittämiseksi. Hanasaaren kiinteistön omistaa Suomen valtio ja Suomalais-ruotsalainen kulttuurirahasto on sen hallinnollinen päämies. 

Hanaholmen är ett kulturcentrum för Sverige och Finland samt ett konferenshotell och mötescentrum i Esbo, strax utanför Helsingfors. Hanaholmen arrangerar högaktuella seminarier och evenemang där viktiga samhälleliga frågor diskuteras och debatteras. Kulturfonden för Sverige och Finland är Hanaholmens huvudman, dvs. har det yttersta ansvaret för Hanaholmens verksamhet. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

Juhlaseminaari: EU-jäsenyys 25 vuotta – yhteistyötä vihreämmän Euroopan hyväksi2.12.2020 07:57:44 EETTiedote

Suomi, Ruotsi ja Itävalta liittyivät Euroopan unioniin samaan aikaan vuonna 1995. Merkkivuoden kunniaksi Hanasaari järjestää yhteistyössä Ruotsin ja Itävallan Helsingin suurlähetystöjen, Suomen ulkoministeriön ja Ulkopoliittisen instituutin (FIIA) kanssa virtuaalisen juhlaseminaarin 4. joulukuuta. Seminaarissa on mukana ministereitä ja ympäristöalan asiantuntijoita ja esiintymässä muusikkoja.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme