Kirkko Helsingissä

Kirkko ja kaupungin uusi digipalvelu käynnistyy 

Jaa

Nyt on mahdollista tilata Kirkko ja kaupunki -paperilehti digiversiona ilmaiseksi. Kun vaihdat Kirkko ja kaupunki -paperilehden digiversioon, saat joka toinen viikko, aina lehden ilmestyessä, ilmoituksen ja linkin digilehteen tekstiviestinä kännykkääsi.

Kirkko ja kaupungin voivat nyt saada diginä kaikki pääkaupunkiseudulla asuvat. Jos et kuulu ev.-lut. kirkkoon, eikä sinulle tule Kirkkoa ja kaupunkia, voit nyt tehdä ilmaisen digitilauksen ja saada Kirkko ja kaupunki -median puhelimeesi. Kirkon jäsenet taas voivat halutessaan vaihtaa paperilehden digitaaliseen versioon. 

Tilauksen tai paperilehden vaihtamisen digiversioon voi tehdä tällä lomakkeella: https://www.kirkkojakaupunki.fi/tekstari 

Tekstiviesti sisältää linkin kaupunkikohtaisesti räätälöidylle verkkosivulle, josta aukeaa Kirkko ja kaupungin runsas verkkomediasisältö ja tuoreimman numeron näköislehti. 

Jos edelleen haluat lehden paperisena versiona kotiisi, ei tarvitse tehdä mitään. Paperilehteä ei jaeta enää digitilaajan kotiin, kun kaikki samassa taloudessa asuvat, kirkkoon kuuluvat henkilöt, ovat tehneet digitilauksen. Vaihtamalla digiin Kirkko ja kaupunki -media on kirjaimellisesti aina kätesi ulottuvilla kännykässäsi.  

Lisätietoa: Kirkko ja kaupunki -median päätoimittaja Jaakko Heinimäkijaakko.heinimaki@kirkkojakaupunki.fi, p. 050 329 4695
Helsingin seurakunnat: viestintäpäällikkö Kimmo Holappa, kimmo.holappa@evl.fi, p. 09 2340 2232
Espoon seurakunnat: viestintäpäällikkö Urpu Sarlin, urpu.sarlin@evl.fi, p. 050 358 1060
Vantaan seurakunnat: viestintäpäällikkö Merianna Hintsala, merianna.hintsala@evl.fi, p. 044 422 0339

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kirkko Helsingissä
Kirkko Helsingissä
Kolmas linja 22 B
00530 HELSINKI

09 234 00http://www.helsinginseurakunnat.fi

Kirkko Helsingissä toimii helsinkiläisten kanssa ja helsinkiläisten parhaaksi uskon, rakkauden ja ympäristön puolesta. Kirkko Helsingissä muodostuu 20 ev.-lut. seurakunnasta, joista 17 on suomenkielistä ja kolme ruotsinkielistä. Helsingin seurakunnissa on noin 330 000 jäsentä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kirkko Helsingissä

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme