Tiivi

Kodin sisustamisen trendit – pelkistettyä linjaa sekä mustaa ja valkoista näkyy Kouvolan asuntomessuilla.

Jaa

Taloissa näkyvät entistä yksinkertaisempi ja pelkistetympi tyyli sekä mustaan ja valkoiseen painottuva väritys. Tiivi esittelee messuilla uuden Tiivi Black -tuoteperheen.

Tiivin messuosasto löytyy Honkatalon (kohde 3, Talo Aito) yhteydestä.
Havainnekuva: Honkatalo
Tiivin messuosasto löytyy Honkatalon (kohde 3, Talo Aito) yhteydestä. Havainnekuva: Honkatalo

Kesän 2019 asuntomessut järjestetään 12.7.–11.8. Kouvolassa, jossa Korian vanha kasarmialue muutetaan asuinkäyttöön. Pioneeripuiston messualueella on yli 30 erilaista messukohdetta, joissa monissa lattiaan asti ulottuvat ikkunapinnat ja liukuovet lisäävät valoisuutta ja yhdistävät sisätilat piha-alueeseen. 

Messukohteissa näkyvät uudisrakentamisen ja kodin sisustamisen tämän vuoden trendit: yksinkertaisuus, pelkistäminen, valkoinen ja musta. Ikkuna- ja ovivalmistaja Tiivin vastaus rakentajien ja remontoijien vaatimuksiin on aivan uusi Tiivi Black -tuoteperhe. Tiivi Black -malliston avattavien ja kiinteiden ikkunoiden, parvekeovien ja ulko-ovien puu- ja alumiiniosat ovat täysin mustia. 

”Mustaa väriä on suosittu aiemminkin, mutta täysin uutta on, että nyt myös painikkeet, tii-visteet, aukipitolaitteet ja ikkunalasien välin osat kuten välilistat ovat mustia. Täysin musta kokonaisuus on erittäin tyylikäs ja sopii yhteen erityisesti sekä tummaksi sävytettyjen että kontrastina hyvin vaaleiden ulkoseinien yhteyteen”, markkinointipäällikkö Mika Kanervo kertoo. 

Kaihtimien väriksi Kanervo suosittelee hopeaa. 

”Hopean väriset kaihtimet sopivat tyylikkäästi mustiin ikkunoihin ja ne myös vähentävät sekä ikkunoiden että sisätilojen kuumentumista heijastamalla lämpöä”, Kanervo sanoo. 

Avattavan Tiivi Black ikkunan lasitus on erinomaisen energiatehokas 2 + 2 -rakenne, jossa sekä ulko- että sisäpuitteessa on kaksinkertainen lämpölasi. Ikkunan äänenvaimennus on huipputasoa, joten se sopii hyvin myös melualueille rakentamiseen.

Tiivi Black -ikkunoihin voi tutustua asuntomessuilla Honkatalojen messutalon (Talo Aito, kohde 3) yhteydessä sijaitsevalla osastolla. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tiivin messuosasto löytyy Honkatalon (kohde 3, Talo Aito) yhteydestä.
Havainnekuva: Honkatalo
Tiivin messuosasto löytyy Honkatalon (kohde 3, Talo Aito) yhteydestä. Havainnekuva: Honkatalo
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Tiivi
Tiivi
Äyritie 16
01510 Vantaa

0800 184 484http://www.tiivi.fi/

Tiivin ikkunamallisto on syntynyt pitkän kokemuksen ja tuotekehityksen tuloksena ja Tiivi-ikkunat ovatkin olleet osa suomalaisia koteja jo 40 vuoden ajan. Kaikkien tuotteidemme korkea laatu kumpuaa Pohjois-Pohjanmaan perinteikkäästä ja arvostetusta käsityöläisyydestä. Kotimaiset Tiivi-ikkunat valmistetaan tehtaallamme Haapajärvellä. 

Tiivi on osa Pihla Group Oy:tä, joka on tunnettu Pihla-, Tiivi- ja PihlaPRO-ikkunoista ja -ovista. Yhtiö työllistää noin 650 henkilöä, ja sillä on tehtaat Ruovedellä, Haapajärvellä, Kannuksessa, Kuusamossa, Pudasjärvellä ja Joutsassa. Pihla Groupin omistaa Inwido AB, jonka liikevaihto vuonna 2018 oli 6,7 miljardia Ruotsin kruunua. Inwido AB:n tuotemerkkejä Suomessa ovat myös Pihla Groupin tytäryhtiöiden kautta omistetut Klas1, Profin, Sydänpuu ja Lämpölux 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tiivi

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme