Osuuskauppa KeskimaaOsuuskauppa Keskimaa

Kodin Terran aukioloaikoja laajennetaan ja puutarhan pop up -myymälät saapuvat marketien pihoihin

Jaa

Kevään saapuminen on saanut pihan ja parvekkeen laittajat liikenteeseen koronasta huolimatta. Kauppa on vilkastunut selvästi Jyväskylän Kodin Terrassa, jossa aukioloaikoja laajennetaan 4.5.2020 alkaen. Kodin Terran puutarhamyymälän lisäksi myös Prismojen Kesäpihat on avattu. Tänä keväänä osa Keskimaan S-marketeista, Saleista ja ABC-liikennemyymälöistä ovat saaneet piha-alueilleen uuden puutarha pop up -myymälän.

Jyväskylän Kodin Terran aukioloaikoja supistettiin koronaviruksen aiheuttamien toimenpiteiden vuoksi maaliskuun lopulla ja samalla myös osa henkilökunnasta lomautettiin. Kevään edetessä piha- ja puutarhakausi on saanut ihmiset liikkeelle ja tarve aukioloaikojen laajentamiselle normaalien aukioloaikojen mukaisiksi on tullut ajankohtaiseksi.

− Ihmiset viettävät nyt paljon aikaa kotona, joten tarpeet kodin ja puutarhan kunnostamiseen ovat selvästi kasvaneet. Me haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman laajoilla aukioloajoilla, joten olemme päättäneet palata takaisin lähes normaaleihin aukioloaikoihin myymälässämme. Lyhensimme poikkeuksellisesti aukioloaikoja ja suljimme arkisin klo 18, mutta asiakkailla on selkeästi tarvetta asioida myös myöhemmin arki-iltoina, joten jatkossa palvelemme klo 20 asti. Laajemmilla aukioloajoilla myös asiakasmäärät tasoittuvat, joten asiointi meillä säilyy turvallisena, toteaa Jyväskylän Kodin Terran terrapäällikkö Noora Nieminen.

− Kaupan piristymisen myötä olemme saaneet kutsua kaikki lomautetut työntekijämme takaisin töihin. Lisäksi olemme saaneet sesonkiin avuksi jo ennen koronakriisin puhkeamista palkatut kesätyöntekijät, Nieminen iloitsee.

Rautakauppatuotteiden ostaminen verkosta on niin ikään lisääntynyt korona-aikana. Asiakkaiden tilatessa tuotteet verkkokaupasta, tuotteet joko noudetaan myymälästä tai toimitetaan asiakkaalle kotiin.

Jyväskylän Kodin Terra palvelee 4.5.2020 alkaen arkisin 7–20, lauantaisin 10–17 ja sunnuntaisin 11–17.

Puutarhan pop up -myymälöitä marketien ja ABC-liikennemyymälöiden pihaan

Jyväskylän Kodin Terran ja Prismojen Kesäpihojen lisäksi osaan Keskimaan S-marketien, Sale-myymälöiden ja ABC-liikennemyymälöiden pihoista on sijoitettu pieniä puutarhan pop up -myymälöitä.

– Ostaminen on tehty mahdollisimman helpoksi. Samalla, kun käy ruokakaupassa voi ostaa myös kesäkukat, mullat, lannoitteet ja vaikkapa oksasakset. Multasäkit voi lastata parkkipaikalla kätevästi suoraan autoon, ja kaikki ostokset maksetaan kerralla kaupan kassalla, kertoo market- ja tavaratalokaupan toimialajohtaja Reima Loukkola.

Pop up -myymälöiden valikoimissa on puutarhakaupan perustuotteita. Painotus on kesäkukissa, joiden valikoima päivittyy kauden edetessä. Lisäksi myynnissä on multaa, lannoitteita, kompostikuivikkeita ja puutarhan perustyökaluja.

− Pop-up -myymälöitä on perustettu niihin toimipaikkoihin, joissa on luontaista kysyntää puutarhatuotteille. Toteutukset ja valikoimat vaihtelevat puutarhatuotteiden pop up -myymälälle varatun tilan mukaisesti, Loukkola lisää.

Näissä Keskimaan myymälöissä on puutarhan pop up -myymälät:

 • ABC Hirvaskangas
 • ABC Keljonkangas
 • ABC Vaajakoski
 • S-market Karstula
 • S-market Laukaa
 • S-market Pihtipudas
 • S-market Saarijärvi
 • S-market Viitasaari
 • S-market Äänekoski
 • Sale Haapamäki
 • Sale Kivijärvi
 • Sale Konginkangas
 • Sale Konnevesi
 • Sale Multia

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Osuuskauppa Keskimaa, terrapäällikkö Noora Nieminen, 010 767 3838, noora.nieminen@sok.fi
Osuuskauppa Keskimaa, Reima Loukkola, market- ja tavaratalokaupan toimialajohtaja, 010 767 3042, reima.loukkola@sok.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Osuuskauppa Keskimaa
Osuuskauppa Keskimaa
Ahjokatu 7
40320 JYVÄSKYLÄ

010 767 3000http://www.keskimaa.fi

Osuuskauppa Keskimaa on market- ja tavaratalokauppaa, matkailu- ja ravitsemiskauppaa sekä liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa harjoittava monialayritys, joka tarjoaa palveluja yli 100 toimipaikassa. Olemme maakunnan markkinajohtaja kaikilla edustamillamme toimialoilla. Keskimaa on Keski-Suomen maakunnan suurimpia yrityksiä yli 632 miljoonan euron liikevaihdolla. Asiakasomistajia on yli 133 000. Keski-Suomen suurimpana yritystyönantajana työllistämme lähes 2000 keskisuomalaista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Keskimaa

Keskimaan energiajuomien myyntirajoitus jää pysyväksi toimintamalliksi4.6.2020 11:30:00 EESTTiedote

Osuuskauppa Keskimaa aloitti kaikissa toimipaikoissaan energiajuomien myyntirajoitusta koskevan kokeilun tämän vuoden alussa. Puolen vuoden kokeilujakson aikana asiakkaiden mielipiteitä myyntirajoituksesta kerättiin verkkokyselyn avulla. Vastauksia saatiin yli 400, vastanneista selvä enemmistö piti rajoitusta positiivisena asiana. Kokeilujakson päätyttyä Keskimaa on päättänyt tehdä energiajuomien myyntikiellosta alle 16-vuotiaille pysyvän toimintamallin kaikissa Keskimaan toimipaikoissa.

Keskimaan ravintolat ja ABC-liikennemyymälät avautuvat asiakkaille – turvalliseen asiointiin on kiinnitetty erityistä huomiota29.5.2020 10:55:00 EESTTiedote

Osuuskauppa Keskimaa avaa 1.6.2020 osan ravintoloistaan sekä kaikkien ABC-liikenneasemien ravintolapalvelut kesäkuun ensimmäisen viikon aikana. Tehostetut turvallisuustoimet näkyvät järjestelyissä ja palveluissa. Asiakaspalvelussa henkilökunnalla on käytössä kasvovisiirit, pöytien sijoittelussa on huomioitu turvavälit ja toimintavoissa on paljon hiottuja yksityiskohtia turvallisen ja hygieenisen asioinnin varmistamiseksi. Myös asiakkaita opastetaan turvalliseen asiointiin.

Keskimaan ruokakauppojen tilaus- ja noutopalvelu saatavilla nyt kaikista Keskimaan S-marketeista ja Saleista sekä kolmesta ABC-marketista12.5.2020 08:55:00 EESTTiedote

Keskimaan Kauppa-apu on ruokakaupan tilaus- ja noutopalvelu, joka käynnistyi huhtikuun alussa neljässä S-marketissa: Jämsässä, Keuruulla, Saarijärvellä ja Äänekoskella. Palvelua on kehitetty ja laajennettu aktiivisesti vastaamaan asiakkaiden tarpeita koronaviruksen aiheuttamassa poikkeustilanteessa. Nyt palvelu on käyttöönotettu kaikissa Keskimaan 24 S-marketissa ja 14 Salessa, sekä lisäksi kolmessa ABC-marketissa. Palvelussa verkkokaupasta valitut tuotteet kerätään toimipaikassa valmiiksi kasseihin ja ne noudetaan tai toimitetaan sovittuna aikana. Tilauksia on mahdollista hoitaa myös puhelimitse.

Kauppakeskus Sokkarin poikkeusaukioloajat laajenevat ja kehityshankkeet etenevät8.5.2020 10:55:18 EESTTiedote

Kauppakeskus Sokkarin aukioloaikoja supistettiin koronaviruksen aiheuttamien toimenpiteiden vuoksi maaliskuun lopulla. Aukioloaikojen laajentaminen arki-iltojen osalta on tullut ajankohtaiseksi, kun rajusti laskeneet asiakasmäärät ovat alkaneet kasvamaan hillitysti. Poikkeustilanteesta huolimatta Sokkarille suunniteltuja kehitys- ja rakennusprojekteja, kuten ravintolamaailman uudistaminen, uusien toimijoiden myymälätilojen rakentamiset, Mestarin Herkun täydellinen uudistaminen ja kauppakeskuksen julkisivun kunnostus, on viety suunnitelmien mukaisesti eteenpäin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme