Kojamo Oyj

Kojamo voitti Vastuullisin kesäduuni -kilpailun: hyvä fiilis ja aito vastuu saa kiitosta

Jaa

Vastuullinen kesäduuni -kampanja on palkinnut jälleen Suomen vastuullisimmat kesätyönantajat. Asuntosijoitusyhtiö Kojamo Oyj sijoittui suurten työnantajien sarjassa ensimmäiseksi. Vastuullisin kesäduuni 2017 -kilpailuun osallistui 128 työnantajaa ja vastauksia saatiin 6000 kesätyöntekijältä. He arvioivat työnantajiaan muun muassa työnhakuprosessin, perehdytyksen, työtehtävien mielekkyyden ja tasapuolisuuden perusteella.

Kilpailuraadin perusteluissa mainitaan, että Kojamon kesätyöntekijät arvioivat lähes kaikki kesätyön osa-alueet erinomaiselle tasolle. Kojamon tarjoama hakijakokemus ja työtehtävien mielekkyys nousevat suurten sarjan parhaimmiksi. Huomioitavaa on myös yleisen tyytyväisyyden erittäin korkea taso. 

- Parasta tässä kesätyössä on, että tänne tulee joka aamu niin hyvillä fiiliksillä. Täällä on mahtava ilmapiiri ja työkaverit. Täällä annetaan aidosti vastuuta, toimistosihteeri, kesätyöntekijä Martina Fernström kertoo.

- Moni kesätyöntekijöistämme hakee meille uudelleen seuraavina kesinä ja kesätyöntekijöitä rekrytoidaan vakituiseen työsuhteeseen. Meillä on paljon työntekijöitä, jotka ovat aloittaneet kesätöissä ja innostuneet alasta, Kojamon henkilöstöpäällikkö Anu Nurro sanoo.

Kesätyöntekijät osallistuvat uudistamiseen

Kojamossa kesätyöntekijät innovoivat ja ideoivat uusia toimintapaja, joilla kehitämme toimintaamme ja parannamme päivittäisiä työskentelytapoja. Kesätyöntekijät antoivatkin erityisesti kiitosta siitä, että heidän ääntään ja ideoitaan halutaan kuulla.  Kesätyöntekijät toivat esille Kojamon vahvuuksina myös mahtavat työkaverit ja esimiehet, positiivisuuden yksiköissä, kattavan perehdytyksen, mielekkäät ja monipuoliset tehtävät sekä konsernin erilaiset edut.

- Kesätyöntekijät ovat korvaamattomia päivittäisten toimintojen rullaamisen kannalta, mutta myös uskomattoman energinen ja innovatiivinen porukka. Kiitokset myös henkilöstöllemme, joka ohjaa työssä ja perehdyttää. Kesätyöntekijät otetaan aina lämmöllä vastaan, Nurro jatkaa.

Kojamo palkkasi tänä kesänä noin 50 kesätyöntekijää Helsinkiin ja kahdeksalle muulle Lumo-kotikeskus-paikkakunnalle ympäri Suomen. Kesätyöntekijät pääsivät työskentelemään myyntineuvottelijan, isännöitsijän, teknisen managerin, asiakaspalvelun, toimistopalveluiden, tietohallinnon, ostoreskontran, vuokravalvonnan, rahoituksen, kirjanpidon, markkinoinnin ja henkilöstöhallinnon tehtävissä.

Kojamo on vuoden 2017 Vastuullinen kesätyönantaja. Näin kesätyöntekijät itse kertovat.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Henkilöstöpäällikkö Anu Nurro, Kojamo Oyj, puh. 020 508 5068, anu.nurro@kojamo.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kojamo Oyj
Kojamo Oyj
Mannerheimintie 168a
00300 Helsinki

020 508 5000https://kojamo.fi

Kojamo Oyj keskittyy asuntosijoittamiseen Suomessa ja uudistaa vuokra-asumista tehden siitä entistä haluttavampaa. Yhtiö kehittää Lumo-koteja ja -palveluita, jotka edistävät työperäistä muuttoa kaupungistuvassa Suomessa, lisäävät hyvinvointia ja säästävät ympäristöä. Viiden vuoden aikana konserni on investoinut kaupalliseen vuokra-asumiseen lähes 1,5 miljardia euroa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kojamo Oyj

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme