Hyvinvointiala HALI ry

Kokonaisulkoistukset: mustia aukkoja maakuntakartalla vai oppia kaikille?

Jaa

Sosiaali- ja terveydenhuollon kokonaisulkoistukset -selvityksen julkistamistilaisuus 28.11. Mukana kommentoimassa selvitystä kolmen kunnan kunnanjohtajat ja palveluntuottajat. Ilmoittautumisaikaa jäljellä vielä 23.11. asti. Lämpimästi tervetuloa!

Tampereen yliopiston yhteiskuntatieteiden tiedekunta on toteuttanut selvityksen kuntien sosiaali- ja terveydenhuollon kokonaisulkoistuksista. Selvitys pureutuu siihen, miten kokonaisulkoistukset ovat vaikuttaneet sote-palvelujen kustannuksiin ja saatavuuteen? Selvitys on toteutettu Tampereen yliopiston, Hyvinvinvointiala HALI ry:n ja Norjalaisen tiederahaston (The research council of Norway) rahoittamana.

Tervetuloa kuulemaan selvityksen keskeisimmät tulokset aamupalan merkeissä. Aamiaisella selvityksen tuloksia esittelee Tampereen yliopiston tutkijatohtori Esa Jokinen. Oman kuntansa kokonaisulkoistuskokemuksista kertovat Parkanon kunnanjohtaja Jari Heiniluoma, Tohmajärven kunnanjohtaja Olli Riikonen sekä Pyhtään kunnanjohtaja Olli Nuuttila. Mukana kommentoimassa myös Pihlajalinnan aluejohtaja Timo Hokkanen ja Attendon terveyspalveluiden johtaja Matias Pälve. Tilaisuutta emännöi Hyvinvointiala HALI ry:n toimitusjohtaja Ulla-Maija Rajakangas.

Tilaisuus pidetään ravintola Sunnin tiloissa, osoitteessa Aleksanterinkatu 26. Varmista paikkasi ilmoittautumalla tästä

Toimittajien ja kuvaajien ilmoittautumiset: vaikuttajaviestinnän asiantuntija Lauri Koponen (lauri.koponen@hyvinvonitiala.fi, p. 0405233563)

Lämpimästi tervetuloa!

Ohjelma:

08.30 Ilmoittautuminen ja aamiainen

9:00 Tervetuloa - Miksi selvitys toteutettiin

Ulla-Maija Rajakangas – toimitusjohtaja, Hyvinvointiala HALI ry

9:10 Sosiaali- ja terveydenhuollon kokonaisulkoistukset -selvityksen tulokset Esa Jokinen – tutkijatohtori, Tampereen yliopiston yhteiskuntatieteiden tiedekunta

9:30 Parkano - Kokemukset sote-palveluiden kokonaisulkoistuksesta

  • Parkanon kunnanjohtaja Jari Heiniluoma
  • Kommentoimassa Timo Hokkanen - toimitusjohtaja, Kolmostien Terveys / aluejohtaja, Pihlajalinna

09:50 Tohmajärvi - Kokemukset sote-palveluiden kokonaisulkoistuksesta

  • Tohmajärven kunnanjohtaja Olli Riikonen

10:00 Pyhtää – Kokemukset sote-palveluiden kokonaisulkoistuksesta

  • Pyhtään kunnanjohtaja Olli Nuuttila

Tohmajärven ja Pyhtään kokonaisulkoistuksia kommentoimassa Matias Pälve – johtaja, terveyspalvelut Attendo

10:15 Yhteenveto

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Hyvinvointiala HALI ry
Hyvinvointiala HALI ry
Eteläranta 10
00130 HELSINKI

09 1728 5500https://www.hyvinvointiala.fi

Hyvinvointiala HALI ry edistää yksityisten sosiaali- ja terveysalan sekä varhaiskasvatuksen palveluja tuottavien yritysten ja järjestöjen toimintaedellytyksiä ja neuvottelee alan yleissitovat työehtosopimukset. Liitto valvoo jäsentensä yhteisiä etuja. Se myös neuvoo jäseniään työoikeudellisissa ja elinkeinopolitiikan kysymyksissä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hyvinvointiala HALI ry

Kuntoutuksen toimiala- ja tulevaisuusselvitys: Kuntoutuspalveluissa selviä alueellisia eroja ja hyödyntämätöntä potentiaalia28.3.2019 08:00:00 EETTiedote

Kuntoutuksen tarpeen odotetaan kasvavan tulevaisuudessa. Päättäjät ja asiantuntijat näkevät kuntoutustarpeen koskevan niin toimintakykyä, työkykyä kuin sosiaalista osallisuuttakin. Kuntoutuspalvelut toteutuvat osana ihmisten kokonaishoitoa ja palveluketjuja. Tämän johdosta näihin palveluihin kohdistuu useita käynnissä olevia muutostekijöitä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme