MessukeskusMessukeskus

Koneet käynnistyvät Maxpossa syyskuussa

Jaa

Maxpo-messut 7.–9.9.2017 Hyvinkään lentokentällä kokoaa maarakennusalan ammattilaiset yhteen ja esittelee uusia koneita tositoimissa. Messualueella on paljon työnäytöksiä. Tapahtumaan osallistuu yli 230 yritystä, joten tarjontaa osastoilla on todella paljon. Alan yhteiset bileisiin ja hyväntekeväisyyshuutokauppaan kokoonnutaan perjantaina ja yleisöä viihdyttää päivittäin Tommi Ahvala supetrial-esityksissään. Tänä vuonna Rakennuskonealan Näyttely-yhdistys tarjoaa oman ohjelmakokonaisuuden nuorille

Maxpo 2015. Kuva: Messukeskus
Maxpo 2015. Kuva: Messukeskus

.Tärkeä alan tapahtuma

Maxpo on maarakentajille tärkeä tapahtuma, johon tullaan tutustumaan alan uutuuksiin, mutta myös viihtymään ja näkemään kavereita. Osastohaastatteluissa Maxpon kenttäisäntä Pekka Kaidesoja selvittää, mitä uutta on tarjolla. Työnäytöksiä on paljon ja niissä tehtaan kuskit näyttävät taidokkaasti, miten koneita käytetään. Hyvät kuskit herättävät kiinnostusta erityisesti nuorissa ja innoittavat heitä alalle.

Nuorille omaa ohjelmaa: tietoa ja viihdettä

Nuorille on tärkeätä kertoa alan mahdollisuuksista ja siitä, miten uralla voi edetä. Maxpossa maarakennusalan opiskelijat saavat tietoa millaisia työmahdollisuuksia millekin koulutustasolle ja kiinnostuksen kohteelle löytyy. Maxpo-messut tarjoaa oman ohjelman opiskelijoille torstaina 7.9. klo 12. Rakennuskonealan näyttely-yhdistyksen puheenjohtaja Markku Lappalainen kertoo tilaisuudessa uudesta yhdistyksen myöntämästä stipendistä, jota oppilaitokset voivat hakea. Konemyyjä Kalle Virtala Volvo Construction Equipment Finland Oy:stä innostaa nuoria kertomalla omasta urastaan ja työllistymisestä myynnin saralla. Tilaisuuden päätteeksi esiintyvät Musta Barbaari ja Prinssi Jusuf.

Koko alan Maxpo-bileet

Konerakennusala sekä osastojen henkilökunnat että kävijät kokoontuvat Maxpo-bileisiin perjantaina 8.9.2017 messujen sulkeutumisen jälkeen klo 18-21. Luvassa on rentoa yhdessäoloa ja verkostoitumista loistavan ohjelman parissa, alkuillasta lavalle nousee stand up -koomikko Heli Sutela. Ohjelmassa on myös hyväntekeväisyyshuutokauppa Sylva ry:n hyväksi. Huutokaupan meklari on Tony Hällfors. Liput bileisiin maksavat 19 e ja hintaan sisältyy ruoka. Lippuja voi ostaa messualueelta.

Vauhdikkaita trial-esityksiä ja historian havinaa

Ohjelma-alueen vetonaulana päivittäin ovat Tommi Ahvalan supertrial-esitykset. Ahvalan lukuisat Suomen-, Pohjoismaiden- ja maailmanmestaruudet kertovat mestarillisesta moottoripyöränkäsittelytaidosta. Maxpon mainioin trialshow sisältää millintarkkaa taiturointia moottoripyörällä. Esitykset vaativat ideointia, uskallusta, teknistä osaamista, riskienhallintaa, harkintakykyä sekä järkevää päätöksentekoa.
Ohjelma-alueelta löytyy myös rallisimulaattori, joka tarjoaa vauhtia messupäivään (6€). Jos kaipaa enemmänkin jännitystä elämään, voi hypätä helikopterin kyytiin ja lentää kierroksen messualueen ja Hyvinkään yllä. Helikopterikeskuksen lennätykset lähtevät messualueen pohjoiselta puolelta ja yksi lento maksaa 70 €/hlö.
Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi veteraanikoneiden ja -autojen näyttely on entistä kattavampi ja ajoneuvot on kiillotettu juhlakuntoon.

Maxpo nostaa odotukset korkealle

Maxpo-messut on lähes loppuunmyyty tapahtuma. Näyttely tulee olemaan 8 % suurempi kuin kaksi vuotta sitten. Maxpo-messut järjestetään nyt viidettä kertaa Hyvinkään lentokentällä. Tapahtuman pinta-ala on lähes tuplaantunut ja kävijämäärä kasvanut kerta kerran jälkeen. Aikaisemmin tapahtuma järjestettiin Sipoossa. Vuonna 2015 Maxpossa vieraili lähes 17 000 maarakennus- ja ympäristöhoitoalan ammattilaista ja opiskelijaa. Tapahtumassa uutuuksiaan esitteli 226 yritystä ja käytössä oli hulppeat 49 599 m2. Nyt neliöitä on varattu jo 53 500 m2.

Maxpossa esitellään maarakennus-, ympäristönhoito-, tie- ja talonrakennuskoneita sekä teollisuuden materiaalinkäsittelykoneita kaikissa kokoluokissa. Maxpo 2017 Maarakennus- ja ympäristöhoitokoneiden messut järjestetään to-la 7.–9.9.2017 Hyvinkään lentokentällä. Joka toinen vuosi järjestettävä tapahtuman järjestää Messukeskus Rakennuskonealan Näyttely-yhdistys ry:n toimeksiannosta. Tapahtuma on avoinna to-pe 7. – 8.9. klo 9-17 ja la 9.9. klo 9-16. Sisäänpääsy kutsulla tai pääsylipulla (20 e).
www.maxpo.fi #maxpo
Lisätietoja: Messukeskus, tiedottaja Teija Armanto, puh. 050 376 0804,teija.armanto@messukeskus.com
Kuvia Maxpo 2015 -messuilta: http://mediabank.messukeskus.com


Kuvat

Maxpo 2015. Kuva: Messukeskus
Maxpo 2015. Kuva: Messukeskus
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain liki sata messutapahtumaa ja 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9400 näytteilleasettajaa ja 1,2 miljoonaa kävijää. | Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. In 2017, 75 exhibitions and 2000 meetings and congresses were held at Messukeskus Helsinki. 9 400 exhibitors and 1.2 million visitors took part in the events.  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Kirjamessut onnittelee opiskelupaikan saaneita ja kutsuu 9000 fuksia kirjamessuille28.6.2018 01:00Tiedote

Helsingin Kirjamessut kutsuu Helsingin yliopistosta, Aalto-yliopistosta ja Helsingin Taideyliopistosta opiskelupaikan saaneet uudet opiskelijat, fuksit ja mursut, kirjamessuille ja jakaa heille yliopistojen kautta veloituksettomat kutsukortit. Tavoitteena on saada pääkaupunkiseutulaiset ja seudulle muuttavat uudet opiskelijat tulemaan Suomen suurimpaan kirjallisuustapahtumaan ja löytämään sen rikkaan tarjonnan. Helsingin Kirjamessut järjestetään 25. – 28.10.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.

11 uutta sisustusratkaisua ja tuoteideaa Habitaressa26.6.2018 13:01Tiedote

Habitare esittelee 11 uutta tuoteideaa valmistajille ja yleisölle Protoshop-näyttelyssä. Nuorten suunnittelijoiden alueelle sijoittuvassa Protoshopissa esiteltävät prototyypit vastaavat hyvin tämän hetken kodin sisustamisen trendeihin. Fiksut, pienten tilojen säilytysratkaisut näkyvät tämän vuoden kokonaisuudessa. Tuotteet ovat teemoiltaan ajankohtaisia, mutta muotokieleltään ja materiaaleiltaan ajattomia. Habitare järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 12.-16.9.2018

Helsingin Kirjamessuilla kahdeksan lukupiiriä18.6.2018 12:19Tiedote

Helsingin Kirjamessujen lukupiirit on julkaistu. Tarjolla on kahdeksan lukupiiriä kiinnostavista vuoden 2018 kirjauutuuksista. Lukupiiriin osallistuu messuvieraiden lisäksi kirjailija ja kustantajan edustaja. Lukupiirikirjailijoita ovat Rafael Donner, Antti Heikkinen, Kari Hotakainen, Risto Isomäki, Riikka Pulkkinen, Sisko Savonlahti, Katariina Souri ja Saara Turunen. Helsingin Kirjamessut järjestetään torstaista sunnuntaihin 25. – 28.10.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme