Messukeskus

Kongressimessut starttaavat Messukeskuksen syksyn

Jaa

Valtioneuvosto linjasi keskiviikkona 17.6. että yli 500 henkilön sisätilatapahtumia voi elokuusta alkaen järjestää, kunhan tapahtumissa huolehditaan hygieniasta, turvaetäisyyksistä ja asiakasmäärien rajaamisesta. Tapaamisrajoitusten johdosta maaliskuulta siirtynyt Kongressimessut päästään siis toteuttamaan suunnitelmien mukaisesti 26.-27.8.2020, messuvieraiden ja näytteilleasettajien riskittömään tapahtumaosallistumiseen vahvasti panostaen.

- Olemme todella iloisia valtioneuvoston päätöksestä ja toivotamme Kongressimessujen asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi Messukeskukseen! Noudatamme tarkasti viranomaisohjeita ja varmistamme kaikin mahdollisin tavoin, että Messukeskukseen on turvallista tulla, sanoo Messukeskuksen toimitusjohtaja Anni Vepsäläinen.

- Tapahtuma-ala on poikkeuksellisen kevään jäljiltä sekä muutosten että mahdollisuuksien äärellä. Elokuussa tapaamme Kongressimessuilla ja palaamme uudenlaiseen arkeen starttaamaan tapahtumasyksymme. Nyt jos koskaan kannattaa tulla messuille kuulemaan tapahtuma-alan uusista mahdollisuuksista, kertoo Kongressimessujen järjestämisestä vastaavan Management Eventsin toimitusjohtaja Jenni Tolonen.

Turvallisesti messuille

Kongressimessut sijoittuvat halliin 5, ja alueeseen tutustutaan ohjattua reittiä pitkin, opastetun kulkusuunnan mukaisesti. Messukeskus on kokeneena ja osaavana tapahtumapaikkana jo viikkojen ajan tehnyt tarkkoja valmisteluja turvallista tapahtumastarttia varten.

Messutoimintaa varten suunnitelluissa tiloissa on sujuva sisääntulo automaattiportteineen, mahdollisuus sähköiseen maksamiseen, tehokas ilmastointi, pleksein suojatut palvelupisteet ja kosketusvapaat hanat saniteettitiloissa. Sisääntuloaulat varustetaan kuluvan kesän aikana kiintein käsidesiautomaatein ja turvavälimerkinnöin. Turvavälimerkinnöistä huolehditaan myös naulakoissa, ravintoloissa ja muissa paikoissa, joihin helposti muodostuu jonoa. Lisäksi tarjolla on kasvomaskeja ja muita hygieniatarvikkeita niitä tarvitseville. Kongressimessut ja Messukeskus infoavat turvajärjestelyistä ennakkoon tapahtuman kävijöitä.

Asiakaskysely: 74 % kävijöistä haluaisi heti messuille

Messuja halutaan ja kaivataan! Messualan tuoreessa asiakaskyselyssä 74 % vastaajista ilmoitti haluavansa tulla messuille heti, kun heitä kiinnostava tapahtuma taas järjestetään. Kesäkuun alussa tehtyyn kyselyyn vastasi yli 8000 suomalaista. Lue tuloksista tarkemmin.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Petri Hiltunen, partner, Management Events, petri.hiltunen@managementevents.com  

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa tai isännöi vuosittain 50 messutapahtumaa ja tuhat kokousta ja kongressia, joihin osallistuu 1,1 miljoonaa vierasta.Tarjoamme messuille, kokouksiin, kongresseihin ja muihin tapahtumiin 7 muuntautuvaa hallia, 40 erilaista kokoustilaa, 21 ravintolaa, uudistuneen tapahtumahotellin ja täydelliset tapahtumapalvelut. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services. | Messukeskus – A century in the centre of events 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme