HUS

KORJAUS HUSin hallituksen päätökset 25.10.2021: Uusi hallitus aloitti perehtymällä HUSin taloustilanteeseen

Jaa

Suomen Keskinäisen Potilasvakuutusyhtiön osakassopimus hyväksyttiin.

Hallitus käsitteli HUSin toimintaa ja taloutta 

HUSin uusi hallitus aloitti kautensa nimeämällä hallituksen edustajat talous- ja konsernijaostoon, taide- ja museotoimikuntiin sekä muihin toimielimiin. Hallitus tutustui myös vuoden 2022 talousarvion valmistelutilanteeseen. Lisäksi hallitus hyväksyi tulevien kokousten ja perehdytyspäivien ajankohdat. 

Lisätietoja: 

Hallintojohtaja Lauri Tanner, lauri.tanner@hus.fi  

Talousjohtaja Jari Finnilä, jari.finnila@hus.fi

Osakassopimus laajentaa potilasvakuutusyhtiön toimintaa 

Hallitus hyväksyi viiden yliopistosairaanhoitopiirin perustaman Suomen Keskinäisen Potilasvakuutusyhtiön osakassopimuksen. Tammikuun alussa 2021 toimintansa aloittaneen yhtiön toimintaa on tarkoitus laajentaa siten, että myös muut sairaanhoitopiirit voivat jatkossa liittyä yhtiöön. 

Lisätietoja: 

Hallintojohtaja Lauri Tanner, lauri.tanner@hus.fi 

Vaihdettu oikea kokouspöytäkirjan linkki.

Linkki kokouksen pöytäkirjaan 

 HUSin mediapalvelun yhteystiedot

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

HUS
HUS
Stenbäckinkatu 9, PL 100
00029 HUS

http://www.hus.fi

HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa saa vuosittain hoitoa noin 680 000 potilasta. HUSissa työskentelee lähes 27 000 ammattilaista kaikkien potilaiden parhaaksi. Vastuullamme on 24 jäsenkunnan asukkaiden erikoissairaanhoito. Lisäksi meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito.

HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija ja maan toiseksi suurin työnantaja. Osaamisemme on kansainvälisesti tunnettua ja tunnustettua. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HUS

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme