Osuuskauppa PeeÄssä

Koronapassi käyttöön PeeÄssän anniskeluravintoloissa

Jaa

Osuuskauppa PeeÄssä ottaavapaaehtoisesti koronapassin käyttöön 17.12.2021 alkaen iltaravintoloissaan.  Muissa ravintoloissa koronapassi otetaan käyttöön maanantaina 20.12.2021.

ABC-liikennemyymälöiden ravintolat, pikaruokaravintolat, kahvilat ja muut ravintolat, joissa ei ole anniskelua, ei koronapassi ole käytössä.

Miksi koronapassi otetaan käyttöön?

Suomen koronatilanne on nopeasti vaikeutunut, ja uhka omikron koronavirusvariantin leviämiselle on myös Suomessa. Ravintoloille on ensiarvoisen tärkeää, että ne voivat ylläpitää palveluja turvallisesti ja tarjota työntekijöilleen työtunteja mahdollisimman hyvin hankalasta koronatilanteesta huolimatta. Monet suomalaiset lähtevät joululoman viettoon sellaisiin maakuntiin, joissa ei ole voimassa leviämisalueen rajoituksia. Siksi noudatamme MaRa ry:n suositusta, jonka mukaan sen näissä maakunnissa olevat ravintola-alan jäsenyritykset ottaisivat käyttöön koronapassin niin kuin se on tällä hetkellä käytössä leviämisalueen maakunnissa. Passin käyttö painottuu anniskeluravintoloihin ja yökerhoihin. Koronapassia voi käyttää vain vaihtoehtona rajoituksille. Aluehallintovirastot ovat ohjeistaneet, että koronapassia voidaan kysyä myös alueilla, joilla ravintoloita ei rajoiteta, kunhan noudatetaan koronapassista annettua lakia kuten leviämisalueille on määritelty.

Koronapassi on käytössä 17.12.2021 alkaen seuraavissa paikoissa:

Baarit, pubit ja yökerhot: koronapassi on käytössä koko aukioloajan.

Kuopio: Apteekkari, Hospoda Koza, Hophaus

Tahko: Hophaus

Iisalmi: O´Nelly`s

 

Koronapassi on käytössä 20.12.2021 alkaen seuraavissa paikoissa:

Ruokaravintolat ja kahvilat anniskeluoikeuksin: koronapassi on käytössä klo 17 alkaen

Kuopio: Amarillo, Frans&Sophie, Ehta, Hesburger Sokos, Rosso, Raisu, Coffee House, Döner26, Presso Sokos Kuopio

Tahko: Hillside, Warsteiner Bar, Pizza Breikki, Hesburger Tahko

Iisalmi: Rosso

Varkaus: Rosso

Kokous ja tapahtumaravintolat: Koronapassi on käytössä joka päivä klo 17 alkaen

Kuopio: Kokous- ja tapahtumatilat Original Sokos Hotel Puijonsarvi

Tahko: Kokous- ja tapahtumatilat Break Sokos Hotel Tahko

Iisalmi: Kokous- ja tapahtumatilat Original Sokos Hotel Koljonvirta

Ei koronapassia käytössä:

PeeÄssän ABC -liikennemyymälät

Pikaruoka ja kahvilat: Hesburger Prisma Kuopio, Hesburger Ykkösrasti, Buffa Iisalmi, Varkaus Kuopio ja Presso Prisma Kuopio, , Presso Iisalmi, Presso Varkaus

Hotellien majoitus ja aamiainen (Original Sokos Hotel Puijonsarvi, Original Sokos Hotel Koljonvirta, Break Sokos Hotel Tahko)

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Osuuskauppa PeeÄssä
Osuuskauppa PeeÄssä
Savilahdentie 10
70700 Kuopio

http://peeassa.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa PeeÄssä

Palvelutarjonta täydentyy Iisalmen Prismalla - Emotion muuttaa Prisman kiinteistöön Iisalmessa3.1.2022 12:46:35 EET | Tiedote

Iisalmen Prisman palvelut täydentyvät, kun Emotion siirtyy keskustasta Prismalle. Uusitut, raikkaat tilat tulevat sijaitsemaan ravintolamaailman vastapäätä. Emotionista löydät tutut turvalliset selektiiviset kauneuden brändit ja ammattitaitoisen henkilökunnan. Samaan aikaan Prisman käyttötavaravalikoimaa laajennetaan retkeilyn ja ulkoilun osalta. Ulkoilun ja retkeilyn vaatteet, asusteet, jalkineet, retkeilyvälineet ja kalastustarvikkeet tuodaan myymälään yhtenäiseksi Outdoor-kokonaisuudeksi. Kodin osastolle tulee muun muassa laadukas Finlayson shop-in-shop. Hyvinvointiin, ulkoiluun ja kotiin panostetaan nyt paljon ja haluamme vastata asiakastoiveisiin valikoimallamme. On hienoa, että voimme tarjota lisää palveluja ja etuja asiakkaillemme saman katon alta, iloitsee prismajohtaja Heli Wilska. Uudistus alkaa vuoden 2022 alussa ja se toteutetaan vaiheittain kevään aikana.

Mikko Junttila PeeÄssän toimitusjohtajaksi21.12.2021 18:42:28 EET | Uutinen

Osuuskauppa PeeÄssän uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu KTM Mikko Junttila. Osuuskauppa PeeÄssän hallintoneuvosto päätti asiasta 21.12.2021 kokouksessaan. - Oli hienoa nähdä, miten laajasti tehtävä kiinnosti. Valinta päästiin tekemään 26 tasokkaan hakijan joukosta, kertoo PeeÄssän hallintoneuvoston puheenjohtaja Mervi Vidgrén. Mikko siirtyy tehtävään Turun Osuuskaupan marketkaupan toimialajohtajan tehtävästä. Hänellä on pitkä kokemus S-ryhmästä. Mikko on käynyt S-ryhmän korkeakoulupohjaisen S-trainee koulutuksen. Aiemmin Mikko on toiminut eri tehtävissä sekä Osuuskauppa Keskimaalla että PeeÄssässä. Koulutukseltaan hän on kauppatieteiden maisteri. - Vajaa kymmenen vuotta sitten lähdin PeeÄssästä Keskimaalle ja sieltä edelleen Turun Osuuskauppaan. Matkalta on tarttunut monenlaista oppia, josta uskon olevan hyötyä niin PeeÄssän kuin koko Pohjois-Savon kehittämisessä. PeeÄssä on monella mittarilla yksi S-ryhmän parhaimmista osuuskaupoista ja se on monena vuonna ollut eniten asiakasomist

Uusi Sale Särkiniemi on avattu19.11.2021 10:46:33 EET | Tiedote

Uusi Sale Särkiniemi on avattu Kuopiossa 18.11.2021. Myymälä on energiaa ja ympäristöä säästävä nykyaikainen lähikauppa. Ostamisen helppouteen on kiinnitetty erityisen paljon huomiota. Avara ja nykyaikainen myymälä tarjoaa nopeaa ja vaivatonta asiointia. Itsepalvelukassat normaalin kassapalvelun lisänä, kattava, särkiniemeläisten ostotottumuksien mukaan räätälöity valikoima jokapäiväisiin tarpeisiin sekä tuttu, ystävällinen henkilökunta toivottamassa entiset ja uudet asiakkaat tervetulleiksi särkiniemeläisten omaan kauppaan. Maalämpö, aurinkoenergia ja ympäristöystävällinen kylmätekniikka sekä ovelliset kylmäkaapit ja LED-valaistus ovat esimerkkejä Salen ympäristöystävällisistä ratkaisuista. Uuden Salen kokonaisenergiankulutus on alle puolet verrattuna entiseen myymälään. Rakentamisesta vastasi pääurakoitsija Heinäveden Rakennus ja Saneeraus Oy.

ABC CarWash Savilahti on avattu8.11.2021 10:53:30 EET | Tiedote

Uusi autonpesupaikka ABC Carwash Savilahti on avattu Kuopion Prisman viereen. ABC Carwash Savilahdessa on kaksi pesukaistaa, jotka ovat käytössä ympäri vuorokauden. Pesut soveltuvat henkilö- ja pakettiautoille, joiden korkeus on max. 2,80 m ja leveys max 2,50 m. ABC Carwash Savilahti on ehdoton oman alansa ympäristövastuullisuuden edelläkävijä. Pesu on ensimmäinen henkilö- ja pakettiautojen pesupiste Suomessa, jossa tämänkaltainen vedenkierrätysjärjestelmä on käytössä. Pesuun tulee Kärcher Oy:n toimittamat vedenkierrätyslaitteistot, joiden ansiosta pesujen vedenkulutus voidaan minimoida. Vedenkierrätyslaitteiston ja bioreaktorin tuomia etuja ovat muun muassa 100 % jäteveden puhdistus, jopa 85 %:n vedenkierrätysaste, kierrätysveden hajuttomuus, kierrätysveden hyvä laatu, ja todellisen jäteveden laadun paraneminen hiilivetyjen ja raskasmetallien bioreaktorissa tapahtuvan neutraloinnin ansiosta. Ympäristöystävällisyys on huomioitu myös sähkönkulutuksessa. Uudet pesukoneet saavat sähkönsä

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme