Osuuskauppa PeeÄssä

Koronapassi käyttöön PeeÄssän anniskeluravintoloissa

Jaa

Osuuskauppa PeeÄssä ottaavapaaehtoisesti koronapassin käyttöön 17.12.2021 alkaen iltaravintoloissaan.  Muissa ravintoloissa koronapassi otetaan käyttöön maanantaina 20.12.2021.

ABC-liikennemyymälöiden ravintolat, pikaruokaravintolat, kahvilat ja muut ravintolat, joissa ei ole anniskelua, ei koronapassi ole käytössä.

Miksi koronapassi otetaan käyttöön?

Suomen koronatilanne on nopeasti vaikeutunut, ja uhka omikron koronavirusvariantin leviämiselle on myös Suomessa. Ravintoloille on ensiarvoisen tärkeää, että ne voivat ylläpitää palveluja turvallisesti ja tarjota työntekijöilleen työtunteja mahdollisimman hyvin hankalasta koronatilanteesta huolimatta. Monet suomalaiset lähtevät joululoman viettoon sellaisiin maakuntiin, joissa ei ole voimassa leviämisalueen rajoituksia. Siksi noudatamme MaRa ry:n suositusta, jonka mukaan sen näissä maakunnissa olevat ravintola-alan jäsenyritykset ottaisivat käyttöön koronapassin niin kuin se on tällä hetkellä käytössä leviämisalueen maakunnissa. Passin käyttö painottuu anniskeluravintoloihin ja yökerhoihin. Koronapassia voi käyttää vain vaihtoehtona rajoituksille. Aluehallintovirastot ovat ohjeistaneet, että koronapassia voidaan kysyä myös alueilla, joilla ravintoloita ei rajoiteta, kunhan noudatetaan koronapassista annettua lakia kuten leviämisalueille on määritelty.

Koronapassi on käytössä 17.12.2021 alkaen seuraavissa paikoissa:

Baarit, pubit ja yökerhot: koronapassi on käytössä koko aukioloajan.

Kuopio: Apteekkari, Hospoda Koza, Hophaus

Tahko: Hophaus

Iisalmi: O´Nelly`s

 

Koronapassi on käytössä 20.12.2021 alkaen seuraavissa paikoissa:

Ruokaravintolat ja kahvilat anniskeluoikeuksin: koronapassi on käytössä klo 17 alkaen

Kuopio: Amarillo, Frans&Sophie, Ehta, Hesburger Sokos, Rosso, Raisu, Coffee House, Döner26, Presso Sokos Kuopio

Tahko: Hillside, Warsteiner Bar, Pizza Breikki, Hesburger Tahko

Iisalmi: Rosso

Varkaus: Rosso

Kokous ja tapahtumaravintolat: Koronapassi on käytössä joka päivä klo 17 alkaen

Kuopio: Kokous- ja tapahtumatilat Original Sokos Hotel Puijonsarvi

Tahko: Kokous- ja tapahtumatilat Break Sokos Hotel Tahko

Iisalmi: Kokous- ja tapahtumatilat Original Sokos Hotel Koljonvirta

Ei koronapassia käytössä:

PeeÄssän ABC -liikennemyymälät

Pikaruoka ja kahvilat: Hesburger Prisma Kuopio, Hesburger Ykkösrasti, Buffa Iisalmi, Varkaus Kuopio ja Presso Prisma Kuopio, , Presso Iisalmi, Presso Varkaus

Hotellien majoitus ja aamiainen (Original Sokos Hotel Puijonsarvi, Original Sokos Hotel Koljonvirta, Break Sokos Hotel Tahko)

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Osuuskauppa PeeÄssä
Osuuskauppa PeeÄssä
Savilahdentie 10
70700 Kuopio

http://peeassa.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa PeeÄssä

Kuopio Wine Festival 2022 -yhteenveto9.7.2022 17:30:00 EEST | Tiedote

Kuopio Wine Festivalilla eli Kuopion Viinijuhlilla kävi tänä kesänä 32 500 kävijää. Viinijuhlien ruuhkaisesta avauslauantaista tuli runsaasti kehittävää palautetta. Palautteisiin reagoitiin jo saman viikonlopun aikana. Viinijuhlien loppuaika saatiin juhlittua iloisissa merkeissä ja musiikin ystäville tarjottiin Kuopion kesään kunnon musiikillinen ilotulitus koko Suomen parhaimmiston esiintyessä Viinijuhlilla. Suosituimpia viinilaatuja olivat Riesling -valkoviinit ja shampanjat. Kaikkineen alueella viinejä myytiin noin 14 300 pulloa. - Tapahtuma jäi hieman kävijätavoitteesta, mutta on edelleen Kuopion suurin tapahtuma ja alueen merkittävin matkailutuloa tuottava tapahtuma. Kokonaisuutena juhlista jää alueelle noin 10 miljoonan euron matkailutulot. Tapahtuman aikana keskustan ravintolat ja hotellit ovat erinomaisella täyttöasteella ja kauppa käy varmasti hyvin kaikilla keskusta-alueen toimijoilla, summaa PeeÄssän toimialajohtaja Ville Puustinen. Viinijuhlat uudistuvat vuodelle 2023 Viini

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme