HUS

Koronavirusnäytteenottopisteitä lisää Helsinkiin

Jaa

HUS avaa kaksi koronavirustestauksen näytteenottopistettä Helsinkiin.

Hartwall Arenalle ja Vironkadun terveysasemalle avataan näytteenottopisteet tällä viikolla. Lisäksi kolmas täysin uusi piste avataan lähiaikoina.

Koronavirusepidemiatilanteen huonontuminen on lisännyt testiin hakeutujien määrää ja ruuhkauttanut näytteenottopisteitä kesälomakauden lopussa. Helsingissä näytteenottoon on päässyt keskimäärin noin 20 tunnissa eli viimeistään seuraavan päivän aikana. Espoossa ja Vantaalla näytteenottoon on päässyt saman päivän aikana. Tavoitteena on, että jatkossa myös Helsingissä näytteenottoon pääsee saman päivän aikana.

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

HUS
HUS
Stenbäckinkatu 9, PL 100
00029 HUS

http://www.hus.fi

HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa saa vuosittain hoitoa noin 680 000 potilasta. HUSissa työskentelee lähes 27 000 ammattilaista kaikkien potilaiden parhaaksi. Vastuullamme on 24 jäsenkunnan asukkaiden erikoissairaanhoito. Lisäksi meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito.

HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija ja maan toiseksi suurin työnantaja. Osaamisemme on kansainvälisesti tunnettua ja tunnustettua. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HUS

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme