Kotipizza Group Oy

Kotipizza-ketju palkitsi yrittäjiään Syysseminaari-tapahtumassa

Jaa
Kotipizza-ketju palkitsi yrittäjiään eri puolilta Suomea erinomaisista myynneistä. Lisäksi ketju antoi kunniamainintoja liiketoiminnan kehittämisestä, paikallismarkkinoinnista ja panostuksesta kuljettamiseen. Palkinnot jaettiin Kotipizzan Syysseminaari-tilaisuudessa.

Kotipizza-ketju palkitsee menestyneitä yrittäjiään vuosittain parhaasta myynnin kehityksestä ja antaa yrittäjille ja työntekijöille lisäksi erilaisia kunniamainintoja. Perinteisesti palkinnot jaetaan Kotipizzan Syysseminaarissa ja keväisin Talvipäivät-tapahtumassa. Tänä vuonna Syysseminaarissa jaettiin myös palkinnot, jotka normaalisti olisi jaettu viime keväänä.

Vuoden 2020 toisen puoliskon aikana ravintolansa myyntiä kehittivät prosentuaalisesti parhaiten:

 • Lasse ja Virpi Rusi, Jyväskylä Mäki-Matti
 • Mikko Raitinpää ja Susanna Hyvönen, Teboil Ylöjärvi

Vuoden 2020 toisen puoliskon aikana ravintolansa myyntiä kehittivät euromääräisesti parhaiten:

 • Kari Riihola ja Riitta Riihola, Iisalmi
 • Taru Reimari ja Eku Kultanen, Neste K Karisto, Lahti  

Vuoden 2021 ensimmäisen puoliskon aikana ravintolansa myyntiä kehittivät prosentuaalisesti parhaiten:

 • Antti Leinonen ja Mervi Tarvainen, Jämsä, Keskuskatu
 • Jarkko Mannila ja Jasmin Saonegin-Mannila, Neste Pohjantie, Kempele

Vuoden 2021 ensimmäisen puoliskon aikana ravintolansa myyntiä kehittivät euromääräisesti parhaiten:

 • Sirpa Uzun ja Päivi Kankaanpää, Pirkkala
 • Taru Reimari ja Eku Kultanen, Neste K Karisto, Lahti

Erikoispalkinnot:

 • Vuoden yrittäjä: Ibrahim Mizai ja Javad Mirzaee, 5 ravintolaa
 • Vuoden paikallinen vaikuttaja: Jimi ja Joni Riihola, 6 ravintolaa
 • Vuoden shop in shop -yrittäjä: Mikko Raitinpää, Teboil Ylöjärvi
 • Vuoden kuljettava yrittäjä ja ravintola: Faysal Hasan, Vantaa Hakunila
 • Vuoden tulokas: Pinja Paasimaa, Kajaani Sirkunpolku

”Yksi Kotipizzan strategian tavoitteista on, että meillä on Suomen parhaat yrittäjät. Nyt palkittu joukko todistaa, että tavoitteen saavuttamiseen on erinomaiset edellytykset. Meillä on mahtavia yrittäjiä, jotka yltävät vuosi vuodelta hienompiin saavutuksiin myynnissä, ravintolan johtamisessa ja asiakaspalvelussa, olipa kyse sitten ravintolassa syödystä tai kotiin kuljetetusta ruokahetkestä. Heidän ravintoloissaan tehdään merkityksellistä työtä parhaassa seurassa”, sanoo Kotipizza Groupin toimitusjohtaja Heidi Stirkkinen.

”Haluamme koko ketjun voimin kiittää ansioituneita Kotipizza-yrittäjiä hyvästä työstä ja kannustaa heitä jatkamaan samaan malliin”, hän jatkaa.

Lisätietoja:
Kotipizza Oyj, kaupallinen johtaja Markus Kaatranen, p. 040 631 1745

www.kotipizza.fi

Tietoja julkaisijasta

Kotipizza Group Oy
Verkkosaarenkatu 5
00580 HELSINKI

http://www.kotipizzagroup.com/fi/

Kotipizza
Kotipizza on suomalainen, vuonna 1987 perustettu pizzaketju, jolla on yli 290 ravintolaa. Niiden myynti tilikaudella 2020 oli 151,4 miljoonaa euroa. Kaikki Suomen Kotipizza-ravintolat ovat franchisingperiaatteella toimivia itsenäisten franchisingyrittäjien johtamia ravintoloita. Franchisingyrittäjä saa käyttöönsä testatun ja kannattavan liikeidean, valmiin tuotteen ja tuotemerkin, ketjun tietotaidon ja muut yhteistyön edut.

Kotipizza Group Oy
Kotipizza-ketju on osa Kotipizza Groupia, johon kuuluvat lisäksi artesaaniburgereita valmistava The Social Burger Joint Oy ja hankinta- ja logistiikkaorganisaatio Helsinki Foodstock Oy, joka toimittaa vastuulliset raaka-aineet konsernin ravintolaketjuille. Kotipizza Group on osa norjalaista Orkla-konsernia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kotipizza Group Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme