Diakonissalaitos

Kotipizza-ketju piristää karanteeniarkea 1900 pizzalla

Jaa

Kotipizza on mukana 5. toukokuuta järjestettävässä #GivingTuesdayNow -päivässä. Tapahtuma kehottaa lahjoittamaan varoja tai vapaaehtoistyötä koronan aikaan. Kotipizzan yhteistyökumppanina on Diakonissalaitos.

Kotipizza-ketju lahjoittaa Diakonissalaitoksen työn piirissä ja koronaepidemian takia eristyksissä oleville eri puolilla Suomea yhteensä lähes 1900 pizzaa. Kotipizza-ravintolat toimittavat pizzat kuljetuksella avun saajille.  

Pizzalahjoituksilla halutaan ilahduttaa erityisesti vaikeissa elämäntilanteissa olevia Vamos-nuoria, kehitysvammaisia lapsia ja nuoria Rinnekodin asumisyksiköissä, lastensuojelun piirissä olevia sekä asunnottomia. Diakonissalaitos tekee työtä pääkaupunkiseudulla ja valtakunnallisesti lähes 20 paikkakunnalla kaikkein heikoimmassa asemassa olevien parissa.

Arki eristyksissä kuluu hitaasti. Yhdessä syöminen ja yhteys esimerkiksi digikanavien avulla toisiin pizzan ystäviin tekee tapahtumasta iloisen ja ikimuistoisen. Postauksia löytyy #pizzaayhdessä -hastagillä.

Diakonissalaitos on yli 150-vuotias säätiö, joka tekee rohkeasti työtä ihmisarvoisen elämän puolesta. Säätiö toimii valtakunnallisesti ja tarjoaa vaikuttavia sosiaali- ja terveyspalveluita, jotka parantavat asiakkaiden arkea. Diakonissalaitoksen työn piirissä on yli 6000 ihmistä.

Kotipizza on Pohjoismaiden suurin pizzaketju. Kotipizzan pizzat ovat tehty tuoreista ja vastuullisesti tuotetuista raaka-aineista. Suomessa on yli 280 Kotipizza-ravintolaa ja niitä johtaa noin 300 franchisingyrittäjää. Vuonna 1987 perustettu Kotipizza-ketju on osa Kotipizza Groupia.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Antti Isokangas
Viestintä- ja vastuullisuusjohtaja
antti.isokangas@kotipizzagroup.com
puh. 040 511 3799
kotipizza.fi

Laura Niemi
Viestintäjohtaja
Diakonissalaitos
laura.niemi@hdl.fi
puh. 050 373 8602
hdl.fi

Iiris Kivimäki
Yritysvarainhankinnan asiantuntija
puh. 050 582 6396

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Diakonissalaitos
Diakonissalaitos
Alppikatu 2
00530 HELSINKI

09 77 501http://www.hdl.fi

Diakonissalaitos on yleishyödyllinen säätiö, rohkea ihmisarvon puolustaja. Säätiö, siihen kuuluva Rinnekoti ja tytäryritys Diakonissalaitoksen Hoiva Oy tuottavat yhdessä vaikuttavia sosiaali- ja terveyspalveluita, jotka parantavat asiakkaiden elämää. Yhteiskunnallisena yrityksenä Diakonissalaitos laittaa hyvän kiertämään. Toiminnasta ja omaisuudesta syntyvällä tuotolla autetaan niitä, jotka ovat vaarassa jäädä yhteiskunnassamme syrjään. ​

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Diakonissalaitos

Diakonissalaitoksen Vamos palaa lähivalmennukseen – etätyössä opittiin uusia toimintatapoja1.6.2020 08:46:16 EESTTiedote

Koronakevään jälkeen Diakonissalaitoksen Vamoksen ryhmävalmennus palaa lähivalmennukseen kesäkuun alussa. Myös Vamoksen tuottama Kelan Nuotti-valmennus toteutuu parin kuukauden etäjakson jälkeen lähivalmennuksena. Tarvittaessa järjestetään myös etävalmennusta. Etätyöjaksolla otettiin haltuun myös uusi työväline, joka korvasi nuorten kanssa tehtävän lähityön kiitettävästi.

”Löysin mahdollisuuksia, joita en olisi koskaan tullut yksin ajatelleeksi” – Nuoria tuetaan läpi poikkeusaikojen Rovaniemellä22.5.2020 08:00:00 EESTTiedote

”Kun muutin paikkakunnalle, josta en tuntenut ketään – ilman töitä, harrastuksia tai opiskelupaikkaa tunsin olevani hukassa, eksyksissä ja niin yksin. Koronan aiheuttama poikkeustilanne on aiheuttanut yhteiskuntaan vähän samanlaisen tilanteen kuin minulla oli muuttaessani – eristäytymistä ja epävarmuutta”, kertoo Diakonissalaitoksen Vamos Rovaniemen nuori nimimerkillä Perillä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme