Kymen Seudun Osuuskauppa

Kouvolan Prismakeskuksen uudistustyöt etenevät suunnitellusti – päivittäistavarat siirtyivät uusiin tiloihin

Jaa
Kouvolan Prismakeskuksen uudistustyöt etenevät ja osa tuoteryhmistä siirtyy lopullisille paikoilleen myymälätilassa. Viikosta 19 alkaen kaikki elintarvikkeet löytyvät kassalinjasta katsottuna myymälän oikeasta laidasta.

Prisma Kouvola toivottaa asiakkaat tervetulleiksi uudistetulle päivittäistavaraosastolle. Kaikki elintarvikkeet on viikosta 19 alkaen sijoitettu uusille hyllypaikoilleen kassalinjasta katsottuna myymälän oikeaan laitaan. Myymälän uudesta remontoidusta osasta löytyvät niin hedelmät- ja vihannekset, leivät, maidot, lihat ja muut tuoretuotteet kuin pakasteet ja osa teollisista elintarvikkeista. 

Myymälän takaosaan on rakentunut uudet modernit tilat sekä Ruokatorille että Fazer Leipomolle. Ruokatori palvelee asiakkaita tutulla ammattitaidolla ja tarjoaa laajentuneen valikoiman valmisruokia esimerkiksi herkullisia pikkupurtavia, tapaksia. Uuden Ruokatorin yhteydestä löytyvät myös Riitan Herkun juustot. Itsudemo Sushibar taas on saanut uudet tilat hedelmä- ja vihannesosaston laidasta aivan palvelutiskiä vastapäätä. 

Uusi tekniikka parantaa sekä myymälän palvelutasoa että energiatehokkuutta. Hedelmä- ja vihannesosastolla on otettu käyttöön digitaaliset hintanäytöt, ja maitotuotteet, lihat ja muut tuoretuotteet sekä pakasteet on sijoitettu uusiin ovellisiin kylmäkalusteisiin.  

Myymälätilan muutosten kanssa samanaikaisesti on valmistunut myös uusi lastauslaiturialue, jonne Prisman tavaraliikenne on siirtynyt viikosta 18 alkaen. Prisma Puutarhan puoleinen vanha lastauslaituri tulee remontin valmistuttua palvelemaan Prismakeskuksen vuokralaisten tavaraliikennettä. 

Kymen Seudun Osuuskauppa aloitti Kouvolan Prismakeskuksen uudistamishankkeen vuoden 2022 lopussa.Kuluvan vuoden aikana toteutettavat mittavat uudistustyöt kohdistuvat kauppakeskuksen palveluihin, myymäläilmeeseen, kalustukseen ja talotekniikkaan.Prisma palvelee asiakkaita normaalein aukioloajoin koko hankkeen ajan ja uudistukset valmistuvat alkuvuonna 2024 Prisma Kouvolan 50-vuotisjuhlavuoden kunniaksi. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Liitteet

Tietoja julkaisijasta

Kymen Seudun Osuuskauppa
Kymen Seudun Osuuskauppa
Tommolankatu 9
45130 Kouvola

010 76 2400http://www.kymenseudunosuuskauppa.fi

Kymen Seudun Osuuskauppa, eli KSO, on market- ja tavaratalokauppaa, matkailu- ja ravitsemiskauppaa sekä liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa harjoittava monialayritys, joka tarjoaa palveluja 100 toimipaikassa Kymenlaaksossa. Kymen Seudun Osuuskaupan omistavat yli 87 000 kymenlaaksolaista kotitaloutta ja se työllistää 1 600 eri ammattialojen osaajaa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kymen Seudun Osuuskauppa

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme