Rikosseuraamuslaitos (RISE) - Brottspåföljdsmyndigheten

Köyliön vankilassa on koronaepidemia ja kaikki tapaamiset on peruttu 4.4. saakka

Jaa

Satakunnan vankilan Köyliön osastolla on testeissä todettu 22 koronapositiivista vankia ja jäljityksen perusteella kaikki vankilan vangit ovat altistuneet virukselle.

22 vankia on tartuntatautilain perusteella eristyksessä ja 47 vankia karanteenissa. Yhteensä vankeja Köyliössä on 69.

Kaikki poistumisluvat, vierailut ja tapaamiset on peruutettu 4.4. saakka, jolloin vangeille tehdään uudet koronatestit. Eristysten ja karanteenien takia vankilassa on vain välttämättömät toiminnat mahdollisia.

Vankilan henkilökunnan sairastumisia ei ole tiedossa. Kaikki henkilökuntaan kuuluvat pyritään nopeasti tavoittamaan ja ohjaamaan koronatestiin.

Kaikissa vankiloissa on tehty valmiussuunnitelmat koronaepidemian varalle. Rikosseuraamuslaitoksen valmiusryhmä seuraa koronaviruksen tartuntatilannetta aktiivisesti. Tarvittaessa yksiköissä varaudutaan uusiin toimenpiteisiin.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

aluejohtaja Pauli Nieminen
p. 0295 683 770
pauli.nieminen(at)om.fi

talouspäällikkö Petteri Kaleva
p. 0295 683 702
petteri.kaleva(at)om.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Rikosseuraamuslaitos (RISE) - Brottspåföljdsmyndigheten
Rikosseuraamuslaitos (RISE) - Brottspåföljdsmyndigheten
Lintulahdenkatu 5
00530 HELSINKI

029 56 88500http://www.rikosseuraamus.fi

Rikosseuraamuslaitos on oikeusministeriön alaisuudessa toimiva vankeusrangaistusten ja yhdyskuntaseuraamusten täytäntöönpanoviranomainen. Rikosseuraamuslaitoksen tavoitteena on omalta osaltaan ehkäistä uusintarikollisuutta ja lisätä yhteiskunnan turvallisuutta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Rikosseuraamuslaitos (RISE) - Brottspåföljdsmyndigheten

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme