MessukeskusMessukeskus

Kreikka kutsuu suomalaisia – Matkamessujen partnerimaa vuonna 2021 on Kreikka

Jaa

Suomalaisten suosikkikohde Kreikka on näyttävästi esillä Matkamessuilla vuonna 2021. Monille tuttu maa lupaa yllättää jokaisen messukävijän esittelemällä Kreikasta uusia puolia. Matkamessut järjestetään Helsingissä Messukeskuksessa 21.-24.1.2021.

Kuva: Charlie Marusiak
Kuva: Charlie Marusiak

Ensi tammikuun Matkamessuilla Kreikkaa ei voi olla huomaamatta. Partnerimaan statuksella oleva kohde näkyy niin osastoilla monien kreikkalaisten toimijoiden voimin kuin tapahtuman ohjelmanumeroissakin. Maa lupaakin yllättää jokaisen messukävijän Kreikan kohteiden monipuolisuudella.

”Olemme ylpeitä siitä, että Kreikka on Matkamessujen partnerimaa tammikuussa 2021, näin pääsemme aloittamaan uuden matkailuvuoden näyttävästi. Suomi ja muut Pohjoismaat ovat Kreikan matkailulle tärkeitä, ja haluamme että yhä useammat matkailijat pääsisivät tutustumaan kohteisiimme. Kreikka on erityisesti suomalaisten suosikkikohde ja olemme tästä todella kiitollisia. Turvallisuus, aitous ja kohteidemme vahva identiteetti ovat tärkeitä syitä sille, miksi miljoonat matkailijat vierailevat Kreikassa myös jatkossa”, kertoo Kreikan kansallisen matkailuorganisaation pääsihteeri Dimitris Fragakis.

Matkamessuilla Kreikka esittelee maan kohteita monipuolisesti. Esille pääsevät maan rikas historia antiikin kohteista luostareihin ja perinteisiin kreikkalaisiin kyliin. Myös maan monipuolinen luonto tulee esille upeine luontokohteineen ja aktiviteetteineen, unohtamatta kreikkalaista ruokakulttuuria. Eri kohteiden ja aktiviteettien lisäksi messukävijä pääsee tutustumaan siihen, miten Kreikassa voi matkailija vierailla mahdollisimman vastuullisesti niin, että kohteiden luonto ja yhteisöt kestävät matkailijamäärät.

Suomalaisten suosikki vuodesta toiseen

Suomen matkailualan liitto SMALin selvityksen mukaan Kreikkaan ostettiin vuonna 2019 eniten lomamatkoja. Kreikka on jo monena vuonna ollut yksi suomalaisten suosituimpia kohteita.

”Olemme iloisia siitä, että Kreikka on Matkamessujen partnerimaa ensi tammikuun Matkamessuilla. Varsinkin näinä haastavina aikoina Kreikan upea päätös luo uskoa siihen, että matkustusinto säilyy tämän kansainvälisen kriisin jälkeenkin. Kreikka on monille suomalaisille tuttu matkakohde, ja kun matkustamaan taas pääsee, uskon että monet meistä suuntaavatkin nauttimaan Kreikan tarjonnasta”, Matkamessujen myyntiryhmäpäällikkö Anna Suominen toteaa.

Lisätietoja: Messukeskus, tiedottaja Eva Kiviranta, p. 040 775 6609, eva.kiviranta@messukeskus.com

Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma Matkamessut järjestetään seuraavan kerran 21.-24.1.2021 Messukeskuksessa Helsingissä. Kansainvälinen matkailun ostotapahtuma Matka Workshop Day avaa Matkamessut 20.1.2021. Helsingin Caravan-messut järjestetään 22.-24.1.2021. | www.matkamessut.fi | www.facebook.com/matkamessut | @matkatravelfair | #matka2021

Avainsanat

Kuvat

Kuva: Charlie Marusiak
Kuva: Charlie Marusiak
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa tai isännöi vuosittain 50 messutapahtumaa ja tuhat kokousta ja kongressia, joihin osallistuu 1,1 miljoonaa vierasta.Tarjoamme messuille, kokouksiin, kongresseihin ja muihin tapahtumiin 7 muuntautuvaa hallia, 40 erilaista kokoustilaa, 21 ravintolaa, uudistuneen tapahtumahotellin ja täydelliset tapahtumapalvelut. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services. | Messukeskus – A century in the centre of events 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Kongressimessut starttaavat Messukeskuksen syksyn18.6.2020 14:44:45 EESTTiedote

Valtioneuvosto linjasi keskiviikkona 17.6. että yli 500 henkilön sisätilatapahtumia voi elokuusta alkaen järjestää, kunhan tapahtumissa huolehditaan hygieniasta, turvaetäisyyksistä ja asiakasmäärien rajaamisesta. Tapaamisrajoitusten johdosta maaliskuulta siirtynyt Kongressimessut päästään siis toteuttamaan suunnitelmien mukaisesti 26.-27.8.2020, messuvieraiden ja näytteilleasettajien riskittömään tapahtumaosallistumiseen vahvasti panostaen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme