Kymen Seudun Osuuskauppa

KSO käynnistää Original Sokos Hotel Seurahuoneen laajennushankkeen suunnittelun

Jaa

Kotkalaisia sekä matkailijoita 1960-luvulta palvellut Seurahuone on tunnettu maamerkki Keskuskadun varrella. Original Sokos Hotel Kotkan Seurahuoneella on 164 hotellihuonetta, joista 94 kpl sijaitsee vuonna 2019 uudistetussa ns. kantaosassa ja 70 kpl vuonna 2008 valmistuneessa lisäsiivessä. Ravintoloita Seurahuoneella on neljä: Amarillo, Las Palmas, VENN ja Frans & Rosalie. Lisäksi hotellissa on Meetings & Events –osasto, kolme saunatilaa, kuntoiluhuone, Flex & Relax –tila sekä noin 80-paikkainen autotalli.

Kymen Seudun Osuuskauppa on käynnistänyt Seurahuoneen laajennushankkeen suunnittelun. Uusi lisäosa on suunnitteilla vuonna 2008 valmistuneen lisäsiiven jatkoksi. Toteutuessaan lisäsiipi nostaisi hotellin majoituskapasiteetin yli 220 hotellihuoneeseen ja uusia vuodepaikkoja tulisi noin 120 kappaletta.

- Suunnittelun myötä luomme valmiuksia olla mukana Kotkan matkailun kehittämisessä. Päätökset hankkeen toteuttamisesta tehdään erikseen, mikäli liiketaloudelliset edellytykset toteutuvat, kertoo KSO:n toimitusjohtaja Harri Miettinen.

Hankkeen suunnittelutyöt toteutetaan vuoden 2023 aikana ja investointipäätös tehdään suunnitelmien tarkentuessa. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kymen Seudun Osuuskauppa
Kymen Seudun Osuuskauppa
Tommolankatu 9
45130 Kouvola

010 76 2400http://www.kymenseudunosuuskauppa.fi

Kymen Seudun Osuuskauppa, eli KSO, on market- ja tavaratalokauppaa, matkailu- ja ravitsemiskauppaa sekä liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa harjoittava monialayritys, joka tarjoaa palveluja 100 toimipaikassa Kymenlaaksossa. Kymen Seudun Osuuskaupan omistavat yli 87 000 kymenlaaksolaista kotitaloutta ja se työllistää 1 600 eri ammattialojen osaajaa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kymen Seudun Osuuskauppa

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme