KT Kuntatyönantajat - KT Kommunarbetsgivarna

KT esittelee näkemyksiään kunta-alan työmarkkinatilanteesta

Jaa

Kunta-alan varsinaiset työmarkkinaneuvottelut käynnistyvät pääneuvotteluryhmässä tiistaina 14. tammikuuta. Neuvottelut käydään hyvin haasteellisessa toimintaympäristössä. KT esittelee kunta-alan työmarkkinatilannetta ja näkemyksiään alkaviin kunta-alan sopimusneuvotteluihin maanantaina 13.1.2020 kello 9.

 Medialle tarkoitettu tiedotustilaisuus pidetään hotelli Radisson Blu Plazan Takkahuoneessa osoitteessa Mikonkatu 23, Helsinki.

Tilaisuuden yhteydessä tarjotaan hotelliaamiainen alkaen kello 8.30. Järjestelyjen vuoksi pyydämme median edustajia ilmoittautumaan tilaisuuteen viimeistään perjantaina 10.1.2020.

KT on työmarkkinakeskusjärjestö, joka edustaa kuntia ja kuntayhtymiä sekä valtakunnallisissa työmarkkinaneuvotteluissa että kolmikantayhteistyössä. KT neuvottelee ja sopii kunnallista henkilöstöä koskevat valtakunnalliset virka- ja työehtosopimukset. Sopimusten piirissä on yli 420 000 työntekijää ja viranhaltijaa.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:

Viestintäpäällikkö Teuvo Arolainen, teuvo.arolainen@kt.fi puh. 050 324 1195

Yhteyshenkilöt

Viestintäpäällikkö Teuvo Arolainen, teuvo.arolainen@kt.fi puh. 050 324 1195

Tietoja julkaisijasta

KT Kuntatyönantajat - KT Kommunarbetsgivarna
KT Kuntatyönantajat - KT Kommunarbetsgivarna
Toinen linja 14
00530 HELSINKI

09 7711http://www.kuntatyonantajat.fi

KT Kuntatyönantajat on työmarkkinakeskusjärjestö, joka edustaa kuntia ja kuntayhtymiä sekä valtakunnallisissa työmarkkinaneuvotteluissa että kolmikantayhteistyössä. KT neuvottelee ja sopii kunnallista henkilöstöä koskevat valtakunnalliset virka- ja työehtosopimukset. Sopimusneuvottelujen ohella KT:n tärkeimpiin tehtäviin kuuluu työelämän laadun, tuloksellisuuden ja yhteistoiminnan kehittäminen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta KT Kuntatyönantajat - KT Kommunarbetsgivarna

Esitys hoivamitoituksesta saatiin aikaan – Kuntatyönantajien huolena rahoitus ja henkilöstön saatavuus3.10.2019 12:30:00 EESTTiedote

KT pitää myönteisenä, että hallitusohjelmaan kirjattua sitovaa hoivamitoitusta pohtineen kolmikantaisen työryhmän piirissä on saatu aikaiseksi yksimielinen luonnos lakiesitykseksi. Erityisen hyvää on se, että vanhustenhoidon hoivamitoitukseen luettavien työntekijöiden piiriä ei lähtökohtaisesti kiristetä ja että myös hoiva-avustajat luetaan siihen mukaan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme