Kuka tahansa voi pian esiintyä Musiikkitalossa

Jaa

Ota Musiikkitalon estradi haltuun!

Musiikkitalo tarjoaa 24.–26.2. harvinaislaatuisen mahdollisuuden päästä soittamaan tyhjään Konserttisaliin. Kuka tahansa voi olla 45 minuutin ajan tähtisolisti ja kokea Musiikkitalon akustiikan esiintyjän näkökulmasta.

“Estradi on teidän” -lippu maksaa 149 € (+ tilaus- ja toimitusmaksut), ja yhdellä lipulla saliin pääsee 1–3 henkilöä 45 minuutiksi. Liput tulevat myyntiin tiistaina 9.2. klo 9 Ticketmasterin kanaviin. Soittovuoroja on tarjolla tasatunnein ke 24.2. klo 10–16 ja to–pe 25.–26.2. klo 14–20, eli myyntiin tulee yhteensä 21 lippua.

Konserttisali on tapahtumapäivinä valaistu, ja lavalla on Musiikkitalon Steinway-flyygeli. Halutessaan voi tuoda mukanaan myös oman soittimensa ja/tai kaksi kaveria. Varaukseen voi suhtautua poikkeuksellisen hienona treenikämppänä, mutta mikään ei estä yksityiskonsertin pitämistä esimerkiksi mielitietylleen. Ei taida olla toista tapahtumaa, joka olisi samaan aikaan niin intiimi ja mahtipontinen kuin yksityiskonsertti Musiikkitalossa.

Soittajat pääsevät komeaan kaanoniin: Musiikkitalo täyttää tänä vuonna 10 vuotta, ja Konserttisalin lavalla ovat esiintyneet mm. Karita Mattila, Philip Glass, Patti Smith ja Nick Cave sekä lukuisat maailman sinfoniaorkesterit, kuten Concertgebouw-orkesteri, Berliinin filharmonikot, Staatskapelle Berlin, Baijerin radion sinfoniaorkesteri ja Wienin filharmonikot.

Tempauksen idea syntyi Musiikkitalon asiakkailta. ”Saimme sattumalta parin päivän sisään kaksi eri kyselyä mahdollisuudesta päästä soittamaan flyygeliä tyhjään Konserttisalin. Ajatus oli oikein kutkuttava, ja hetken pähkäiltyämme saimme luotua koronaturvalliset järjestelyt idean toteuttamiseksi”, kertoo Musiikkitalon myynti- ja markkinointipäällikkö Juha Paaso. 

”Musiikkitalo on tällä hetkellä yleisöltä suljettu, mutta talossa harjoitellaan ahkerasti ja  tehdään striimikonsertteja. Etelän hiihtolomaviikko on tällaiselle tempaukselle mitä mainioin hetki, kun Konserttisali on poikkeuksellisesti tyhjillään.”

Tärkeimmät turvatoimet ja ohjeet:

  • Yhdellä lipulla (alk. 149 €) saliin pääsee 1–3 henkilöä. Talossa on noudatettava turvavälejä.
  • Kaikissa siirtymissä on käytettävä kasvomaskia. On ehdottoman tärkeää, että Musiikkitaloon tullaan vain terveenä. 
  • Vuokra-aika on yhteensä 45 minuuttia, johon kuuluvat käsipesut ja kulku talossa.
  • Kaikki pinnat (ovenkahvat, flyygeli ym.) desinfioidaan huolellisesti jokaisen kävijän välissä.
  • Saliin ei saa tuoda ruokaa eikä juomaa.
  • Lavamestarimme ohjeistaa paikan päällä flyygelin turvallisesta käytöstä. Mukana saa tuoda sellaisen oman soittimen, jonka pystyy yksin kantamaan.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Musiikkitalo
Musiikkitalo
Mannerheimintie 13 A
00100 Helsinki

https://www.musiikkitalo.fi/

Musiikkitalo on kaikille avoin konserttitalo ja tapahtumakeskus Helsingin ydinkeskustassa. Musiikkitalo täyttää tänä vuonna 10 vuotta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Musiikkitalo