Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy

Kuljetusalan lakko uhkaa jatkua – vaikutuksia Rinki-ekopisteiden toimintaan

Jaa
Uusi Auto- ja Kuljetusalan Työntekijäliitto AKT:n lakko uhkaa alkaa 1. maaliskuuta. Lakko vaikuttaisi jälleen myös Rinki-ekopisteiden toimintaan.
Lakko vaikuttaisi myös Rinki-ekopisteiden toimintaan.
Lakko vaikuttaisi myös Rinki-ekopisteiden toimintaan.

Auto- ja kuljetusalan lakko uhkaa jatkua 1. maaliskuuta. Lakon aikana 1.– 8.3. monia Rinki-ekopisteitä ei pystytä tyhjentämään. Rinki-ekopisteiden tyhjennyskuljetuksia ajavat Ringin yhteistyökumppanit.

Osa Rinki-ekopisteiden keräyssäiliöistä on pystytty tyhjentämään edellisen lakon päätyttyä. Jotkut keräysastiat tulevat kuitenkin väistämättä täyttymään uuden lakon aikana. Haastavin tilanne tulee tämänhetkisen tiedon mukaan olemaan Uudellamaalla, Pohjanmaalla, Oulun seudulla, Meri-Lapissa ja Kainuun seudulla.

”Jos säiliöt ovat täynnä, pyydämme ihmisiä pitämään pakkausjätteensä kotona ja tuomaan ne ekopisteisiin vasta lakon päätyttyä. Jätteitä ei tule jättää maahan säiliöiden ulkopuolelle”, muistuttaa Ringin aluepäällikkö Jari Koivunen.

Edellinen kuljetusalan lakko sujui Rinki-ekopisteillä odotettua paremmin. Ekopisteet säilyivät pääosin suhteellisen siisteinä.

”Kiitos tästä kuuluu kaikille ekopisteiden käyttäjille”, Koivunen kiittelee.

Rinki pahoittelee tilanteesta aiheutuvaa vaivaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Lakko vaikuttaisi myös Rinki-ekopisteiden toimintaan.
Lakko vaikuttaisi myös Rinki-ekopisteiden toimintaan.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy
Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy
Tynnyrintekijänkatu 1C
00580 HELSINKI

09 6162 3500, info@rinkiin.fihttps://www.rinkiin.fi

Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy on voittoa tavoittelematon, Suomen teollisuuden ja kaupan vuonna 1997 perustama ja omistama palveluyhtiö. Yrityksille tuotamme tehokkaita ja kestäviä ratkaisuja pakkausten tuottajavastuun toteutukseen. Yli 4 600 pakkausten tuottajavastuullista yritystä hoitaa velvoitteensa kuulumalla Rinkiin. Kuluttajille tarjoamme valtakunnallisen Rinki-ekopisteverkoston, jonne kuluttajat voivat tuoda maksutta käytetyt pakkauksensa kierrätettäviksi. Yli 1 850 ekopisteessä ympäri Suomen kerätään kartonki- ja lasipakkauksia sekä metallia ja yli 700 ekopisteessä kerätään lisäksi muovipakkauksia. www.rinkiin.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme