Keski-Suomen ELY-keskus

Kulttuurialan yhteistyö venäläisten toimijoiden kanssa (Keski-Suomi)

Jaa

Kiinnostaako kulttuurialan yhteistyö venäläisten toimijoiden kanssa? Kulttuurifoorumin kautta löydät partnerin ja käynnistät luovan yhteishankkeen. Voit valita 300 venäläisestä hanke-ehdotuksesta aina musiikista, teatterista ja kirjallisuudesta taiteeseen ja kielenopetukseen.

Yhteistyön suunnittelun voit käynnistää tutustumalla venäläisten tekemiin yli 300 hanke-ehdotukseen osoitteessa http://kultforum.org/fi/hankkeet-ja-haku  ja täyttämällä vastauslomake 31.5.2021 mennessä.

Foorumin puitteissa on mahdollista käydä tunnusteluneuvottelut löydetyn partnerin kanssa kevään ja kesän aikana turvallisesti etäyhteyksillä tulkin avustuksella.

Kulttuurifoorumin hankkeiden käynnistämiseen voi hakea starttirahoitusta https://www.kultforum.org/fi/rahoitusmahdollisuuksia.

Kulttuurifoorumin partnerihaku on avoin kaikille. Partneria voi etsiä yhtä hyvin taidegalleria, teatteri, orkesteri, peruskoulu, yliopisto, kirjasto, kansalaisjärjestö tai matkailuyritys kuin yksittäinen toimijakin. Mukana on sekä ammattilais- että harrastajatoimijoita. Yhteistyökumppanin etsintä ja foorumin kautta järjestetyt neuvottelut ovat maksuttomia.

Kulttuurifoorumi 2021
Suomalais-venäläinen kulttuurifoorumi - kohtaamis- ja verkostoitumispaikka XXII Suomalais-venäläinen kulttuurifoorumi suunnitellaan järjestettäväksi Venäjällä Rjazanissa 23.-26.9.2021. Foorumin formaatti selviää myöhemmin maiden koronatilanteesta riippuen.

Kulttuurifoorumin etäinfo Zoomilla ma 19.4. klo 13
Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan suomalais-venäläisestä kulttuurifoorumista ja vuoden 2021 hankkeista. Ilmoittaudu etäinfoon tämän linkin kautta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Olga Kauppinen
Projektipäällikkö
Suomalais-venäläinen kulttuurifoorumi
Suomi-Venäjä-seura
olga.kauppinen@venajaseura.com
p. (09) 6938 642, 045-7732 4445

Keski-Suomen ELY-keskus
Koulutusasiantuntija
Lea Goyal, p.0295 024 537

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Keski-Suomen ELY-keskus
Keski-Suomen ELY-keskus
Cygnaeuksenkatu 1, PL 250
40101 Jyväskylä

0295 024 500http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-keski-suomi

Keski-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (ELY-keskus) on valtion viranomainen, joka edistää alueellista kehittämistä hoitamalla elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Keski-Suomen ELY-keskus

Keski-Suomen ELY-keskus jakoi avustuksia vesistöjen kunnostushankkeisiin14.6.2021 09:51:09 EEST | Tiedote

Keski-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus on myöntänyt avustusta ympäristöministeriön sekä maa- ja metsätalousministeriön rahoituksesta vuonna 2021 yhteensä noin 182 000 €. Myönnetyt avustukset vaihtelivat 600 ja 45 000 euron välillä. Hankkeiden kustannusarviot ovat yhteensä noin 325 800 €. Avustettavia hankkeita oli yhteensä kahdeksantoista, joista seitsemässä hankkeessa rahoitettiin hankkeiden suunnittelua tai esiselvitystä ja yhdessätoista hankkeiden toteutusta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme