Vaasan kaupunki - Vasa stad

Kuntouttavan työtoiminnan palveluun voi tulla katkoksia

Jaa

Vaasan kaupunki on kilpailuttanut ryhmämuotoisen kuntouttavan työtoiminnan palvelutuottajat 1.1.2020 alkaen. Palvelutuottajia valittiin kolme, joista yksi vetäytyi kilpailutuksen jälkeen. Tästä voi aiheutua haittaa palvelun asiakkaille.

Syksyllä järjestetyssä kilpailutuksessa palvelutuottajiksi valittiin Vaasan Setlementtiyhdistys ry, SPR-Kirppis ja Resurscentret Föregångarna rf. Suurimpana ostopalvelutuottajana toimineen Vaasan Setlementtiyhdistys ry:n kanssa ei päästy sopimukseen kilpailutuksen jälkeen, mistä voi aiheutua katkoksia palveluun.

Koska palvelu on lakisääteinen, on Vaasan kaupunki ryhtynyt selvittämään vaihtoehtoja uudeksi työtoimintapaikaksi. Palvelun katkoksista tiedotetaan asiakkaille ja näin pyritään minimoimaan asiakkaille mahdollisesti aiheutuva haitta.

Kuntouttava työtoiminta on sosiaalipalvelu, jota kunnan tulee tarjota. Kunta voi joko ostaa palvelun tai tuottaa sitä itse; Vaasassa on käytössä molemmat toimintatavat.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

- Työllistämispäällikkö Helena Nurmikoski, p. 040 173 0517, helena.nurmikoski@vaasa.fi
- Aikuisten sosiaalityön palvelualuejohtaja Virpi Kortemäki, p. 040 524 9970, virpi.kortemaki@vaasa.fi
- Sosiaaliohjaaja Anu Timonen, p. 040 525 0778, anu.timonen@vaasa.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme