Helsingin seudun kauppakamari

Kutsu: Alaisena esimies

Jaa

Tiedätkö, miten esimies-alaissuhdetta voi kehittää paremmaksi ja tuloksekkaaksi?

Tule kuulemaan striimattuun Alaisena esimies -kirjanjulkistamistilaisuuteen perjantaina 21.1.2022, miten esimiehiä ja -henkilöitä johdetaan. 

Haastattelumuotoisessa julkistamistilaisuudessa keskustellaan siitä, miten etätyön lisääntyminen luo entistä enemmän paineita sille, että keskijohdon ja asiakasrajapinnassa toimivien esimiesten toimintakyky varmistetaan ja että he jaksavat tehtävässään ja saavat tulosta aikaiseksi. Tilaisuuden ytimessä on kysymys, minkälaista tukea esimies tarvitsee omassa johtamistyössään omalta esimieheltään.

YTM, eMBA Risto Havunen on sosiaalipsykologi ja psykoterapeutti. Hän on toiminut 25 vuotta erilaisten johtamisongelmien ratkaisun tukena ja kirjoittanut aiheesta useita johtamisoppaita. Hän toimii johdon coachina ja valmentajana erilaisten haasteellisten muutos- tai työyhteisötilanteiden ratkaisussa. Havusen yritys Hippocampus Networks Oy tarjoaa ihmisten johtamiseen liittyviä ongelmanratkaisupalveluja työelämän tilanteisiin.

Striimin kautta osallistuvien on mahdollista lähettää chatin kautta kysymyksiä kirjailijalle ja osallistua keskusteluun.

Julkistamistilaisuus pe 21.1. 2022 klo 14.00–14.45

Tervetuloa mukaan striimattuun Alaisena esimies -kirjan julkistamistilaisuuteen, joka järjestetään pe 21.1.2022 klo 14.00–14.45. Voit ilmoittautua myös mukaan Kauppakamarikaupasta alla olevasta linkistä.

Lisätietoa julkistamistilaisuudesta

Lisätietoa kirjasta

Arvostelukappaleet: markkinointi@helsinki.chamber.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Taina Parviainen, tuottaja, Helsingin seudun kauppakamari
Puh.: 050 358 0846, taina.parviainen@chamber.fi

Katariina Suominen, myyntipäällikkö, Helsingin seudun kauppakamari
Puh.: 045 773 32978, katariina.suominen@chamber.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin seudun kauppakamari
Helsingin seudun kauppakamari
Kalevankatu 12
00100 Helsinki

http://helsinki.chamber.fi/fi/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin seudun kauppakamari

Kauppakamarin toimialakatsaus: Helsingin seudun asuntotuotanto vakaata, toimitilarakentamisen volyymit vaisuja12.1.2022 10:30:00 EET | Tiedote

Pitkittynyt koronapandemia murentaa Helsingin seudun yritysten suhdanneodotuksia. Tuotanto on kasvanut eniten teollisuudessa ja informaatio- ja viestintäalalla. Kustannusten voimakas kasvu hidastaa kuitenkin tuotannon kehitystä merkittävästi. Seudun asuntotuotanto on kasvussa, mutta toimitilarakentaminen on alhaisella tasolla, selviää 12. tammikuuta 2022 julkistetusta Helsingin seudun kauppakamarin toimialakatsauksesta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme