Robert Bosch Oy

KUTSU | Bosch at the new IAA Mobility 2021 - mediavartti ma 6.9.2021 klo 11.45

Jaa

Tervetuloa Boschin virtuaaliseen IAA Mobility 2021 -mediatilaisuuteen maanantaina 6.9.2021 klo 11.45 - 12.00. Boschin pääjohtaja Volkmar Denner kertoo Boschin strategiasta ja suuntaviivoista tulevaisuuden liikkumisen suhteen sekä liiketoiminnan että ilmastoneutraaliin liikkumiseen liittyvän teknologian kannalta. Tutustu ennakkotiedotteeseen ja laita kompakti tietoisku kalenteriin jo tänään!

Ladies and gentlemen,

The automotive industry is facing several crucial decisions in 2021 – the choices they make will also affect Bosch as one of the world’s biggest automotive suppliers. How well is Bosch prepared for the powertrain of the future, for automated driving, and for connected mobility?

At IAA 2021 in Munich, which will be held both on site and as a livestream, Bosch CEO Dr. Volkmar Denner and Dr. Stefan Hartung, chairman of the Mobility Solutions business sector, will give you insights into the Bosch strategy, business developments, and technological progress on the road to climate-neutral mobility.

We would be delighted if you would join us virtually for our press conference via livestream at www.bosch-press.com.
 

Date:

Monday, September 6, 2021

10:45 to 11:00 CEST

 

This press release will give you an initial overview of the topics Bosch will be addressing.
 

You can find further information about our mobility activities at www.bosch-press.com and www.bosch-mobility-solutions.com/en/.

Before and during the event, the Bosch Media Service Twitter channel will keep you up to date with all the latest news and highlights. Follow us on #BoschIAA.

Best regards

Maija Andersson

Communications and Brand Management - Region Nordic, Finland (C/CGR-SN)
Robert Bosch Oy | Robert Huberin tie 16 A | FI-01510 Vantaa | FINLAND | www.bosch.fi
Tel. +358 10 4808225 | Mobile +358 50 3792192 | Faksi +358 10 4808233 | Threema / Threema Work: 5UH2BE3E | Maija.Andersson@fi.bosch.com

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Maija Andersson
+358 10 480 8225
maija.andersson@fi.bosch.com

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Robert Bosch Oy
Robert Bosch Oy
Robert Huberin tie 16 A
01510 Vantaa

010 48080http://www.bosch.fi

Bosch-konserni on maailman johtava teknologiatuotteiden ja palvelujen toimittaja. Sen palveluksessa oli vuoden 2021 lopussa noin 402 600 työntekijää. Konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli 78,7 miljardia euroa. Konserni on jaettu neljään liiketoiminta-alueeseen: Mobility Solutions, Industrial Technology, Consumer Goods ja Energy and Building Technology. Johtavana IoT-yhtiönä Bosch tarjoaa innovatiivisia ratkaisuja älykoteihin, teollisuus 4.0:lle ja verkottuneeseen liikkumiseen. Boschin asiantuntijuus anturiteknologiassa, ohjelmistoissa ja palveluissa sekä oma IoT-pilvipalvelu takaavat, että sen asiakkaat voivat saada verkottuneita ja toimialojen rajat ylittäviä ratkaisuja yhdeltä toimittajalta.

Strategisena tavoitteena on helpottaa elämää ja parantaa elämänlaatua tuotteilla ja ratkaisuilla, jotka sisältävät tekoälyä (AI) tai jotka on kehitetty tai valmistettu sen avulla. Yhtiö tarjoaa tekniikkaa, joka on ”Invented for life.”

Konserni käsittää Robert Bosch GmbH:n sekä sen noin 440 tytäryhtiötä ja paikallista yhtiötä yli 60 maassa. Jos mukaan luetaan myös myynti- ja palveluyhteistyökumppanit, on Bosch tuotanto-, suunnittelu- ja myyntiverkostonsa kautta läsnä lähes kaikissa maailman maissa. Bosch-konserni on ollut hiilineutraali vuoden 2020 ensimmäisestä neljänneksestä lähtien. Yhtiön kasvun perusta on sen innovaatiovoima. Tutkimuksessa ja tuotekehityksessä työskentelee noin 76 100 henkilöä 128 toimipisteessä eri puolilla maailmaa. Heistä noin 38 000 on ohjelmistokehittäjiä.

Robert Bosch (1861–1942) perusti yhtiön Stuttgartissa vuonna 1886 hienomekaniikan ja sähkötekniikan korjaamoksi. Robert Bosch GmbH:n poikkeuksellinen omistusrakenne takaa konsernin taloudellisen riippumattomuuden. Sen ansiosta yhtiön on mahdollista suunnitella tulevaisuuttaan pitkäjänteisesti ja sijoittaa tulevaisuutensa kannalta välttämättömiin investointeihin etupainotteisesti. Yleishyödyllinen säätiö Robert Bosch Stiftung omistaa 94 prosenttia Robert Bosch GmbH:n osakkeista. Loput osakkeista omistaa Boschin perhe yrityksensä kautta sekä Robert Bosch GmbH. Suurinta äänivaltaa yhtiössä käyttää Robert Bosch Industrietreuhand KG, joka huolehtii myös omistajuuteen liittyvistä toiminnoista.

Lue lisää: www.bosch.fi, www.iot.bosch.com, www.bosch-press.com, www.twitter.com/BoschPresse

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Robert Bosch Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme