EHYT

KUTSU: Helsingin Elokolo avautuu uusissa tiloissa maanantaina 26.10.

Jaa

Päihteetön kohtaamispaikka Elokolo on toiminut Toisella linjalla Kalliossa neljännesvuosisadan ajan, uusi paikka löytyi Kolmannelta linjalta.

”Elokolosta on tullut pysyvä osa Kallion asukkaiden ja kaupunginosan elämää, joten on hienoa, että uusi tila löytyi samoilta kulmilta”, sanoo Elokoloja pyörittävän Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry:n Timo Glad.

Elokolo on suunnattu ihmisille, jotka ovat syystä tai toisesta jääneet syrjään yhteiskunnassa. Kohtaamispaikassa työntekijät ja vapaaehtoiset auttavat kävijöitä käytännön asioissa ja tukevat vaikeassa elämäntilanteessa.

”Moni on löytänyt oman yhteisön Toiselta linjalta ja saanut rohkeutta etsiä omaa paikkaa yhteiskunnassa”, Glad sanoo.

Pasilan Kivilinnasta tunnettu Kati Sinenmaakin löysi vuosia sitten Elokolon, ja toimii nyt vapaaehtoisena Kalliossa sijaitsevassa Elokolossa. Lue Katin tarina.

Olet tervetullut tutustumaan uusiin tiloihimme (os.Kolmas linja 28 D) ja haastattelemaan kävijöitämme tai vapaaehtoisiamme! Ota yhteyttä suunnittelija Timo Gladiin: p. 040 527 1116 tai timo.glad@ehyt.fi

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

EHYT
EHYT
Elimäenkatu 27
00510 HELSINKI

ehyt@ehyt.fihttp://www.ehyt.fi

Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry toimii koko maassa ja koko väestön parissa terveiden elämäntapojen edistämiseksi. Työ ulottuu lapsista ja nuorista työ- ja eläkeikäisiin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta EHYT

Rahapeliongelmia pitää ehkäistä myös työpaikoilla28.1.2021 08:15:26 EETTiedote

Työpaikan kimppalotto on useimmiten harmitonta hauskanpitoa, mutta joillekin työntekijöille rahapelaaminen on pakonomaista ja voi häiritä työntekoa. Äärimmillään ongelmallinen rahapelaaminen voi johtaa työpaikalta näpistämiseen tai kavallukseen. Helmikuun alussa alkava Työelämä pelissä? -kampanja haluaa havahduttaa työnantajat rahapelaamiseen: Miten työntekijän liiallista rahapelaamista voidaan ehkäistä ja tunnistaa? Entä miten ongelmallisesti rahapelaavaa työntekijää voidaan tukea? Kaksi viikkoa kestävässä kampanjassa ovat mukana EHYT ry, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos sekä Tieto- ja tukipiste Tiltti.

JULKILAUSUMA: Elinvoimainen kansalaisyhteiskunta ehkäisee päihteisiin kytkeytyvää eriarvoisuutta20.10.2020 12:27:16 EESTTiedote

Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry:n edustajakokous on huolissaan kasvavasta päihteisiin kytkeytyvästä eriarvoistumisesta. EHYT ry:n jäsenistö kokoontui 19.10.2020 yhdistyksen historian kolmanteen edustajakokoukseen. Kokouksessa hyväksyttiin EHYTin uusi strategia ja valittiin uusi valtuusto seuraavalle kolmivuotiskaudelle (2020-2023). Valtuuston puheenjohtajaksi valittiin professori Pekka Puska ja varapuheenjohtajaksi Nyyti ry:n toiminnanjohtaja Minna Savolainen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme