Lapinjärven kunta

KUTSU: Ihmislähtöinen kunta -asiantuntijaseminaari 31.8.2017 Lapinjärvellä

Jaa

Julkisen sektorin toimijoille, yhteistyökumppaneille ja muille asiantuntijoille suunnatussa seminaarissa keskustellaan siitä, miten ihmislähtöisen kunnan kehittäminen on edennyt Lapinjärvellä. Seminaarin aiheina ovat mm. ihmislähtöinen kokeilukulttuuri, muistiystävälliset innovaatiot, työllistyminen, yhteistoiminnallinen suunnittelu ja oppimisympäristöt.

Ihmislähtöinen kunta tutkii, kokeilee ja kehittyy

Lapinjärven kunta itä-uusimaalla uudisti kuntastrategiansa viime vuonna. Uuden ihmislähtöisen strategian mukaan tavoitteena on vuoteen 2020 mennessä kehittää ja tuottaa kaikki palvelut yhdessä niiden käyttäjien kanssa, aidoista tarpeista lähtien. Lue lisää täällä.

Ihmislähtöinen kunta - Mitä se tarkoittaa ja miten se tehdään? Asiantuntijaseminaarissa 31.8.2017 kysymykseen vastaavat Lapinjärven kehittäjät ja kommentoimassa ovat eri alojen asiantuntijat. 

- Konkreettisten esimerkkiemme keinoin haluamme rohkaista myös muita kuntia kokeilemaan ja kehittämään, sekä kenties välttämään ne montut, joihin me olemme kompastelleet, kertoo Lapinjärven kunnanjohtaja Tiina Heikka.

7 kehittäjää ja 8 asiantuntijaa. Huippukeskustelua, vuoropuhelua, innostavia esimerkkejä ja konkreettisia tuloksia!

Asiantuntijoina mukana mm.
Kaija Majonen (dosentti, HT, Tampereen yliopisto)  
Satu Karppanen (neuvotteleva virkamies, Sosiaali- ja terveysministeriö)  
Pekka Heikkinen (arkkitehtuurin laitoksen johtaja, Aalto Yliopisto),
Sampo Vallius (hankejohtaja, Arkkitehtipalvelu Oy),
Raija Hynynen (asuntoneuvos, PhD, Ympäristöministeriö)

Ira Alanko (Valtionneuvostonkanslia, projektipäällikkö, Politiikka-analyysiyksikkö)
Erja Rappe (vanhempi tutkija, MMT, dosentti, Ikäinstituutti)


Kertomuksia ihmislähtöisen Lapinjärven kehittämisestä: ihkulapinjarvi.blogspot.fi
Lue Lapinjärven kunnan strategia täällä.

Ihmislähtöinen kunta - Mitä se tarkoittaa ja miten sitä tehdään? -Asiantuntijaseminaari
31.8.2017 klo. 9.00-16.00

Nuorisoseurantalo Wasargård,
Järventaustantie 22, Lapinjärvi.
Kahvitarjoilu. Paikan päällä on keittolounasmahdollisuus, 6€.
Etukäteisilmoittautuminen.

Seminaari on suomenkielinen, maksuton ja avoin kaikille.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen:

http://ihkulapinjarvi.weebly.com/ihmislaumlhtoumlinen-kunta--seminaari.html

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Lataa
Lapinjärven kunnan strategia.
Lapinjärven kunnan strategia.
Lataa

Liitteet

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Lapinjärven kunta
Lapinjärven kunta
Lapinjärventie 20
07800 LAPINJÄRVI

019 510 860http://www.lapinjarvi.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lapinjärven kunta

INBJUDAN: Lappträsk <3 influensers! Kom med den 19.6 och bekanta dig med kommunen, närproducerad mat och smaka på en meny gjord av en stjärnkock!31.5.2018 12:00Kutsu

Det ryktas att alla Finlands kommuner håller på att dö - men ryktet har fel! Lappträsk är en pionjär i många avseenden, och inte minst i att utveckla en människonära kommun. Kommuninvånarnas trivsel och välmående är viktig för oss. Likaså är det viktigt för oss att stöda de lokala entreprenörerna. Utan ett fungerande näringsliv har inte kommunen en framtid.

KUTSU: Lapinjärvi <3 vaikuttajat! Tule mukaan 19.6. tutustumaan kuntaan, lähiruokaan ja maistelemaan huippukokin tekemää menua!31.5.2018 12:00Kutsu

Luulitko, että kaikki Suomen kunnat tekevät kuolemaa? Olit väärässä! Lapinjärven kunta on Suomessa pioneeri ihmislähtöisen kunnan kehittämisessä. Meille asukkaiden viihtyvyys ja hyvinvointi on tärkeää. Meille on niin ikään tärkeää tukea yrittäjiä heidän tavoitteissaan, sillä ilman toimivaa elinkeinoelämää ei kunnallakaan ole tulevaisuutta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme