Avain

KUTSU JULKISTAMISTILAISUUTEEN: Ville-Juhani Sutinen, Sivupolkuja

Jaa

Tervetuloa osallistumaan Ville-Juhani Sutisen uutuusteoksen Sivupolkuja (Avain) julkistamistilaisuuteen ja kesän herkullisimpaan kirjallisuuskeskusteluun TÄNÄÄN 11.6. klo 15. Tilaisuus toteutetaan Google Meetin välityksellä.

kutsu: Ville-Juhani Sutisen Sivupolkuja-kirjan julkistamistilaisuus
kutsu: Ville-Juhani Sutisen Sivupolkuja-kirjan julkistamistilaisuus

Sivupolkuja kuljettaa lukijaa kirjailijoiden ja henkilöhahmojen jalanjäljillä etsien uutta näkökulmaa klassikkoteoksiin.Mikä on kirjallisuuden ja paikan suhde? Miten kadut, kaupungit ja maisemat ovat vaikuttaneet romaaneihin? Voiko fiktiivistä kirjallisuutta tulkita todellisten paikkojen välityksellä?

Sutinen etsii kirjassaan vastausta kysymyksiin yhdentoista tapaustutkimuksen kautta. Teoksessa matkustetaan kirjojen tapahtumapaikoille Fjodor Dostojevskin Pietarista August Strindbergin Tukholmaan ja Alfred Döblinin Berliinistä Anaïs Ninin Pariisiin ja edelleen Virginia Woolfin Englannista Leonard Cohenin kreikkalaiselle Hydran saarelle.  

Ville-Juhani Sutinen on Jyväskylässä asuva kirjailija ja kääntäjä, jolta on ilmestynyt niin romaaneja, esseitä, käännöksiä kuin tietokirjoja. Avain on aiemmin julkaissut häneltä teoksen Kadotettu sukupolvi (2018).

Ilmoittaudu tilaisuuteen os: info@avain.net

Keskustelu toteutetaan Google Meetin välityksellä ja ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki tilaisuuteen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot, haastattelupyynnöt ja arvostelukappaleet

Avain, viestintäjohtaja Vilja Perttola, vilja.perttola@avain.net, puh. 040 755 3319
arvostelukappaleet: info@avain.net

Kuvat

kutsu: Ville-Juhani Sutisen Sivupolkuja-kirjan julkistamistilaisuus
kutsu: Ville-Juhani Sutisen Sivupolkuja-kirjan julkistamistilaisuus
Lataa
kansi: Ville-Juhani Sutinen, Sivupolkuja
kansi: Ville-Juhani Sutinen, Sivupolkuja
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Avain
Avain
Työpajankatu 13 A
00580 Helsinki

09 5840 440https://avain.net/

Avain on kotimaiseen laatukirjallisuuteen keskittynyt kirjakustantamo. Kustantamo on osa Suomen kirjastopalvelu Oy:tä. Avain kustantaa aktiivisesti selkokielistä kirjallisuutta ja se palkittiin syksyllä 2017 Selkokeskuksen Seesam-palkinnolla tunnustuksena selkokirjallisuuden edistämisestä. Avain kustantaa kirjoja myös tilaustöinä yrityksille ja muille yhteisöille. Kirjastopalvelu on osa Booky Groupia, johon kuuluvat myös Booky.fi Oy, Ostinato Oy ja Porvoon Kirjakeskus Oy.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Avain

Avaimen kirjat syksyllä 202025.3.2020 12:47:51 EETTiedote

Avaimen syksyn kustannusohjelma tarjoaa lukijoille monipuolista ja virkistävää luettavaa. Syksyllä ilmestyvät muun muassa Kirsikka Myllyrinteen teos suomalaisarjesta Kyproksella, Ismo Loivamaan herkullinen musikaalihistoriikki, Tomi Kontion opas Suomen kansallispuistojen lumoon ja Jarno Alastalon kirja outoakin oudoimmista tyypeistä. Krista Launosen teoksessa Hymyn salaisuus etsitään elämäniloa taidehistoriasta. Lapsille julkaistaan opas vegeruoanlaittoon, tietoa villieläimistä sekä huumorilla höystetty salapoliisiseikkailu Helsingissä. Kaunokirjallisuuden klassikoita ja ajankohtaisia nuortenromaaneja julkaistaan selkomukautettuna.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme