Kirjapaja

KUTSU julkistamistilaisuuteen

Jaa

Tervetuloa Uusi alku -kirjan julkistamistilaisuuteen! Teemu Laajasalo (toim.) Uusi alku — Elämä kulkutaudin muuttamassa maailmassa. Tilaisuudessa on mahdollisuus esittää kysymyksiä Teemu Laajasalolle sekä muulle kirjoittajajoukolle. Kirjoittajista paikalla ovat mm. Mika Aaltola, Sinikka Backman, Jari Sarasvuo ja Pekka Sauri.

Kutsu
Kutsu

Uusi alku -teos on inhimillinen katsaus kuluneeseen kahteen vuoteen kulkutaudin kurittamassa maailmassa. Pandemiaa on tiedotusvälineissä käsitelty lähinnä terveyden ja talouden lähtökohdista, mutta koettelemus on ollut paljon muutakin. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kutsu
Kutsu
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kirjapaja
Kirjapaja
Itälahdenkatu 27 A
00210 Helsinki

0968774530http://www.kirjapaja.fi

Kirjapajan kustannusohjelmassa on monipuolisia ja moderneja tietokirjoja elämäntaidon, hyvinvoinnin, kulttuurin, kasvatuksen ja yhteiskunnan aloilta. Tuotannossamme on edustettuna myös maailmankatsomuksellinen, hengellinen ja teologinen kirjallisuus ja kirkolliset kirjat.

 Kirjapaja on kustantanut kirjoja jo vuodesta 1942.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kirjapaja

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme