Tekniikan akateemiset - TEK

Kutsu: Kahvitauko kaapissa 15.6.2022

Jaa
Tervetuloa kuulemaan, miltä työelämä näyttää tekniikan alan lhbtiq+-opiskelijoiden näkökulmasta. Verkkolähetyksessä asiantuntijat pohtivat, miksi työelämästä kannattaa rakentaa sateenkaarevaa.
Kuva: Helena Hagberg
Kuva: Helena Hagberg

Jaksaminen, pärjääminen ja syrjintä huolestuttavat lhbtiq+-opiskelijoita. Ero on merkittävä verrattuna opiskelijoihin, jotka eivät koe kuuluvansa seksuaali- ja/tai sukupuolivähemmistöön. Lähes puolet Tekniikan akateemiset TEKin opiskelijatutkimukseen vastanneista sateenkaarevista opiskelijoista myös pelkää tulevansa urallaan syrjityksi.

Tervetuloa kuulemaan lisää tutkimustuloksia ja seuraamaan asiantuntijoiden paneelikeskustelua 15.6. klo 14–15:30!

OHJELMA

  • 14.00 Avaussanat, TEKin yhteiskuntasuhdejohtaja Juhani Nokela
  • 14.05 Miltä työelämä näyttää seksuaali- ja/tai sukupuolivähemmistöön kuuluvan silmin? TEKin opiskelijatutkimus 2021 tulosesittely, TEKin tutkimuspäällikkö Susanna Bairoh
  • 14.30 Yleisön kysymykset
  • 14.45 Miksi työelämästä kannattaa rakentaa sateenkaareva? Panelisteina työterveyspsykologi Marke Koskelin, Academic Workin People & Performance Partner Maija Björkman sekä diplomi-insinööri Beata Heikkonen, Trans ry.
  • 15.30 Loppusanat

Keskustelua vetää TEKin uravalmentaja Salli Joutsenoja.

Maksuton webinaari on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille. Webinaarin järjestää Tekniikan akateemiset TEK. TEK on Helsinki Pride 2022 virallinen kumppani.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kuva: Helena Hagberg
Kuva: Helena Hagberg
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Tekniikan akateemiset - TEK
Tekniikan akateemiset - TEK
Ratavartijankatu 2
00520 HELSINKI

09 229 121http://www.tek.fi

Tekniikan akateemiset TEK on tekniikan alan yliopistokoulutettujen etu- ja palvelujärjestö. Jäsenet ovat tekniikan, tietojenkäsittelyn, arkkitehtuurin tai luonnontieteiden yliopistotutkinnon suorittaneita ja näiden alojen opiskelijoita. TEK tukee jäseniään työuralla, edistää ammattikunnan osaamista ja yhteisöllisyyttä sekä rakentaa kestävää hyvinvointiyhteiskuntaa. Yli 75 000 jäsenellään TEK on Akavan toiseksi suurin jäsenliitto ja Suomen kahdeksanneksi suurin ammattiliitto.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tekniikan akateemiset - TEK

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme