Sitra

Kutsu kesätoimittaja-aamiaiselle ja etäinfoon 13.7.: Miten kansalaisten ja päättäjien käsitykset eroavat houkuttelevista yhteiskunnallisista osallistumistavoista? Ja mikä ihme tulevaisuustalo Sitra oikein on?

Jaa
Hei kesätoimittaja! Tervetuloa aamiaiselle kuulemaan tulevaisuustalo Sitran ajankohtaisista aiheista ja kohtaamaan ihan kasvokkain. Voit myös osallistua verkon välityksellä!

Paikka: Sitra, 2. krs, tapahtumatila Juhla, Itämerenkatu 11–13, Ruoholahti, Helsinki tai Sitran Teams-kanavalla

Aika: keskiviikko 13.7.2022 klo 8.30–10.00

Kerromme sinulle embargolla seuraavana päivänä, torstaina 14.7. julkistettavasta kyselytutkimuksesta, jossa selvitettiin, millaisiin vaikuttamisen tapoihin suomalaiset olisivat kiinnostuneita osallistumaan ja millaisia tapoja päättäjät puolestaan haluaisivat suosia. Kyselystä kertoo Sitran Demokratia ja osallisuus -teeman asiantuntija Perttu Jämsén.

Lisäksi pääset kokeilemaan toimitustyössäkin hyödynnettäviä tulevaisuustyökaluja. Miten oletuksia tulevaisuudesta voi haastaa, entä miten megatrendit auttavat hahmottamaan tulevaisuuksia?

Lisäksi Sitran Reilu datatalous -teeman harjoittelija Nasim Ali kertoo, mitä reilusta datataloudesta pitäisi ajatella ja miksi web 3.0:aa kannattaa seurata. Onko web 3.0:lla kytkös reiluun dataan? Entä voivatko vaikkapa hajautetut autonomiset organisaatiot eli DAOt (decentralised autonomous organizations) tarjota uusia osallistumisen tapoja?

Ilmoittaudu ti 12.7. klo 12 mennessä seuraavasta linkistä paikan päälle tai linjoille: https://www.lyyti.in/kesatoimittajatapaaminen 

Lisätietoja tilaisuudesta voit tarvittaessa kysyä Sitran viestinnästä, osoitteesta sitra@sitra.fi  tai numerosta 040 548 0794.

Aurinkoisin terveisin

Suomen itsenäisyyden juhlarahasto Sitra


Samuli Laita
Vs. viestintäpäällikkö

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Sitra
Sitra
Itämerenkatu 11-13, PL 160
00180 HELSINKI

0294 618 991http://www.sitra.fi

Sitra on tulevaisuustalo, jonka toimintaa ohjaa visio Suomesta kestävän hyvinvoinnin edelläkävijänä. Ennakoimme yhteiskunnan muutoksia ja niiden vaikutuksia suomalaisiin. Teemme myös käytännön kokeiluja ja rakennamme toimintamalleja, joiden varassa uudistuminen onnistuu.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Sitra

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme