Kalevi Sorsa -säätiö

KUTSU: Lapsiperhepoliittinen keskustelutilaisuus Turussa 15.3.

Jaa

Kalevi Sorsa -säätiö järjestää yhdessä Kansan Tukisäätiön kanssa keskustelutilaisuuden Turun lapsiperhepolitiikasta perjantaina 15.3.2019 klo. 12–14. Kampuskappelissa (Ylioppilastalo C, Rehtorinpellonkatu 4 C 1. krs.).

Tilaisuudessa Turun lapsiperhepolitiikasta keskustelevat Turun kaupunginjohtaja Minna Arve, Turun muutosjohtaja Antti Parpo ja sosiaalityön professori, tuleva lapsiasiainvaltuutettu Elina Pekkarinen.

Keskustelun alustavat professori Matti Rimpelä ja strategiajohtaja Markku Rimpelä, jotka ovat kirjoittaneet Kalevi Sorsa -säätiölle raportin Onko strategioista tullut tragedioita? Lapsiperheet ja lapset kuntien strategiatyössä.

Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton, mutta lounastarjoilun takia tulee ilmoittautua 12.3.2019 mennessä Mia Ilolalle: mia.ilola@turku.fi.

Tilaisuuden ohjelma:

11.15. Lounastarjoilu ja kahvi, ravintola Assarin ullakko

12.00. Avaussanat. Turun kaupunginjohtaja Minna Arve

12.15. Raportin esittely. Matti Rimpelä ja Markku Rimpelä

12.45. Kommenttipuheenvuoro. Turun muutosjohtaja Antti Parpo

13.00. Kommenttipuheenvuoro. Sosiaalityön professori Elina Pekkarinen

13.15. Keskustelu.

13.45. Yhteenveto. Raportin kirjoittajat.

14.00. Keskustelutilaisuus päättyy

Lisätietoja: Ari-Matti Näätänen, ari-matti.naatanen@sorsafoundation.fi, 044 505 5974

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja: Ari-Matti Näätänen, ari-matti.naatanen@sorsafoundation.fi, 044 505 5974

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kalevi Sorsa -säätiö
Siltasaarenkatu 18-20c
00530 Helsinki

040 721 7212http://www.sorsafoundation.fi

Kalevi Sorsa -säätiö on sosialidemokraattinen ajatuspaja, think tank.

Säätiö on analyyttinen edelläkävijä, joka tunnistaa heikkoja signaaleja ja kansainvälisiä trendejä sekä tuo uusia virikkeitä yhteiskuntapoliittiseen keskusteluun.

Säätiö rakentaa tilaisuuksissaan ja julkaisuissaan siltoja tutkijayhteisön, tiedotusvälineiden, kansalaisjärjestöjen ja päättäjien välille.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kalevi Sorsa -säätiö

Raportti: EU:n työmarkkina- ja sosiaalipolitiikkaa viisainta kehittää vähimmäislakien kautta22.2.2019 13:09:14 EETTutkimus

Kalevi Sorsa -säätiön tuoreessa julkaisussa ”Sosiaalinen Eurooppa: vähimmäisnormeja vai politiikkaohjausta?” SAK:n kansainvälisten asioiden päällikkö Pekka Ristelä esittää, että EU:n työmarkkina- ja sosiaalipolitiikkaa ei pidä yhdistää unionitason talouspoliittiseen ohjaukseen. Sen sijaan työmarkkina- ja sosiaalipolitiikan kehittäminen vähimmäislainsäädännön avulla on Ristelän mukaan unionin tulevaisuuden kannalta turvallisempaa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme