Kustannusosakeyhtiö Otava

Kutsu: Maailman 50 vaarallisinta yhtiötä -kirjan Zoom-julkistamistilaisuus 21.1. klo 15

Jaa

Tervetuloa Juha-Pekka Raesteen ja Hannu Sokalan Maailman 50 vaarallisinta yhtiötä -uutuuskirjan julkistamistilaisuuteen 21.1. klo 15. Tilaisuus pidetään Zoomissa.

Kuka hallitsee maailmaa? Vastaus: ylikansalliset jättiyritykset. Tunnetut taloustoimittajat Juha-Pekka Raeste (HS) ja Hannu Sokala (YLE) esittelevät uutuuskirjassaan 50 yritystä, jotka muodostavat suuren osan globaaleista markkinavoimista. Joukossa on kaikille tuttuja nimiä, kuten Amazon, Facebook ja Ikea. Osa taas tunnetaan huonosti, kuten Koch IndustriesTencent tai Cargill. Kaikilla on kuitenkin yksi yhteinen ominaisuus: ne päättävät, millaisessa maailmassa me huomenna elämme.  

Nämä yhtiöt ovat nopeasti kasvaneet niin suuriksi, että niiden päätösten vaikutukset ratkaisevat pitkälti niin ilmaston lämpenemisen, demokratian kuin eri instituutioidenkin tulevaisuuden. 

Tunnettujen taloustoimittajien opas etenee kuin trilleri! 

 

Tervetuloa kirjan Zoom-julkistamistilaisuuteen 21.1. klo 15.  

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä >>

  

Tilaisuus on jälkikäteen katsottavissa Otavan Facebookissa:  

https://www.facebook.com/otavankirjat 

 

Lisätiedot, haastattelupyynnöt ja pdf-vedokset: adele.couavoux@otava.fi 

Arvostelukappaleet: arvostelukappale@otava.fi  

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Kustannusosakeyhtiö Otava
Kustannusosakeyhtiö Otava
Uudenmaankatu 10
00120 HELSINKI

Puhelinvaihde 09 15661https://otava.fi/

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kustannusosakeyhtiö Otava

Moomin Characters, Kustannusosakeyhtiö Otava ja Förlaget innostavat lapsia lukemaan ja kirjoittamaan kaikissa Pohjoismaissa13.1.2021 09:10:00 EETTiedote

Kustannusosakeyhtiö Otava, Moomin Characters ja Förlaget julkaisevat yhteistyössä lapsia lukemaan ja kirjoittamaan innostavia teoksia Pohjoismaissa. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Otava julkaisee teoksia ruotsiksi suoraan pohjoismaisille markkinoille. Kirjat, lukupäiväkirjat, puuha- ja tarrakirjat, tunnekortit ja -kirjat ovat osa monivuotista, kansainvälistä konseptia Reading, Writing and the Moomins.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme