Kutsu medialle: Bildt, Baldauf, Stubb, Torgeby & Rõivas – ruotsalais-suomalais-virolainen keskustelu pohjoismaisesta mallista Ukrainan sodan varjossa

Jaa

Hanasaaren kulttuurikeskus järjestää 1.4.2022 elinkeinoelämäseminaarin pohjoismaisen mallin tulevaisuudesta ilmastonmuutoksen, demografisten haasteiden ja Ukrainassa meneillään olevan sodan varjossa.

The Nordic Model at a Crossroads -tilaisuudessa esitetään kysymys siitä, miten pohjoismainen malli selviytyy radikaalisti muuttuneessa poliittisessa ja taloudellisessa ympäristössä. Ovatko Pohjoismaat riittävän kilpailukykyisiä ja avoimia innovaatioille ja uudelle ajattelulle selviytyäkseen kansainvälisessä kilpailussa, varsinkin meneillään olevan sodan ja kattavien kansainvälisten pakotteiden luomaa taustaa vasten?

Aiheesta on paikan päällä keskustelemassa elinkeinoelämän, tutkimuksen ja politiikan huippunimiä: entiset pääministerit Alexander Stubb, Carl Bildt ja Taavi Rõivas, toimitusjohtajat Johan Torgeby (SEB), Susan Duinhoven (Sanoma) ja Christoph Vitzthum (Fazer), kansanedustaja Elina Valtonen, hallituksen puheenjohtaja Sara Mazur ja monia muita.

Seminaarin moderaattoreina toimivat hallituksen puheenjohtaja Maria Rankka (Ethos) ja Helsingin Sanomien vastaava päätoimittaja Kaius Niemi. Seminaarin keskustelut käydään englanniksi.

Aika: perjantai 1.4.2022, klo 11.00–16.00 (lounas klo 12.40)

Paikka: Hanasaaren kulttuurikeskus, Hanasaarenranta 5, Espoo

Medioiden edustajat ovat tervetulleita seuraamaan seminaaria paikan päälle. Joitakin panelisteja on myös mahdollista haastatella erikseen.

Jos osallistut paikan päällä, yhteydenotot: Hanasaaren viestintäjohtaja Håkan Forsgård, hakan.forsgard(at)hanaholmen.fi, tel.: +358 40 767 7373.

Hanasaaren Future Forum 2022 lähetetään myös suorana netissä. Kaikille avoin lähetys alkaa klo 11.15.

Ilmoittaudu tästä maksuttomaan tapahtumaan verkossa: 

https://event.prospectumlive.com/hanaholmen-future-forum-2022?isPublic=1

Osallistu keskusteluun sosiaalisessa mediassa: #Fforum #Hanaholmen 

Katso koko ohjelma täältä: https://www.hanaholmen.fi/sv/event/future-forum-2022/

Tarjolla on kahvi ja lounas (ole hyvä ja ilmoittaudu lounaalle etukäteen).

Tervetuloa! 

www.hanaholmen.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus
Hanasaarenranta 5
02100 ESPOO

+358 40 767 7373http://www.hanaholmen.fi

Hanasaaren ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus edistää ja kehittää Suomen ja Ruotsin välistä vuorovaikutusta ja yhteistyötä kaikilla yhteiskunnan alueilla. Toteutamme yhteistyönä erilaisia tapahtumia, kursseja, seminaareja ja projekteja, selvitämme kehittämistarpeita sekä teemme aloitteita maiden välisen yhteistyön kehittämiseksi. Hanasaaren kiinteistön omistaa Suomen valtio ja Suomalais-ruotsalainen kulttuurirahasto on sen hallinnollinen päämies. 

Hanaholmen är ett kulturcentrum för Sverige och Finland samt ett konferenshotell och mötescentrum i Esbo, strax utanför Helsingfors. Hanaholmen arrangerar högaktuella seminarier och evenemang där viktiga samhälleliga frågor diskuteras och debatteras. Kulturfonden för Sverige och Finland är Hanaholmens huvudman, dvs. har det yttersta ansvaret för Hanaholmens verksamhet. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme