Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry

KUTSU MEDIALLE: Euroopan turva, talous ja tulevaisuus Ranskan presidentinvaalien jälkeen?

Jaa

EVAlla on ilo kutsua median edustajat tilaisuuteen, jossa keskustellaan Ranskasta ja Euroopasta Ranskan presidentinvaalien jälkeen.

Tiistaina 26. huhtikuuta klo 9.0010.00

Paikka: Zoom (webinaarin seuraaminen ei edellytä Zoom-sovelluksen lataamista)

Millainen kumppani Ranska on Suomelle? Mikä rooli sillä on EU:ssa? Mitä Ranskan vaalitulos tarkoittaa Euroopan turvallisuudelle, Natolle ja Ukrainan sodalle?

Tervetuloa Elinkeinoelämän valtuuskunta EVAn virtuaaliseen tapahtumaan (live webcast), jossa aiheena on Ranska ja Eurooppa presidentinvaalien jälkeen. Aiheesta ovat keskustelemassa EVAn johtaja Emilia Kullaksen johdolla Euroopan parlamentin varapuheenjohtaja Heidi Hautala, Ulkopoliittisen instituutin ohjelmajohtaja Juha Jokela ja Helsingin yliopiston työelämäprofessori Vesa Vihriälä.

Pyydämme ilmoittautumista maanantaihin 25.4. kello 18.00 mennessä: viestintäpäällikkö Heini Larros, heini.larros@eva.fi tai +358 40 526 97 28. Lähetämme webinaarilinkin ilmoittauduttuasi. Webinaarilinkkiä saa jakaa toimituksessa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry
Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry
Arkadiankatu 23 B
00100 HELSINKI

09 686 9200http://www.eva.fi

Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA on elinkeinoelämän think tank, jonka tavoitteena on edistää suomalaisen yhteiskunnan pitkän aikavälin menestystä.EVA tuottaa tietoa ja näkemyksiä ajankohtaiseen julkiseen keskusteluun sekä esittää reformeja poliittisille päättäjille.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme