KIINKO

KUTSU MEDIALLE Kiinteistöalan Vuosiseminaariin 10.-11.11.2022 Tampereelle - Kiinteistö- ja rakentamisalan kohtalon kysymykset

Jaa
Kiinteistöalan Vuosiseminaarissa 2022 puhutaan kiinteistöalan kohtalon kysymyksistä. Samat kysymykset ovat yhteisiä kaikille muillekin: sota Ukrainassa, laajentuva vastuullisuussääntely ja talouden haasteet. Ne kaikki vaikuttavat meihin ja ympäröivään maailmaan.
Kiinteistöalan Vuosiseminaarin 2022 ohjelmassa on puheenvuoroja kiinteistö- ja rakentamisalalta ja sen ulkopuolelta.
Kiinteistöalan Vuosiseminaarin 2022 ohjelmassa on puheenvuoroja kiinteistö- ja rakentamisalalta ja sen ulkopuolelta.

Tervetuloa kuulemaan ja haastattelemaan huippuasiantuntijoita. Kiinteistöalan Vuosiseminaari järjestetään Tampereella Tampere-talossa 10.-11.11.2022.

Tämän vuoden teemana ovat ajankohtaiset kiinteistöalan kohtalon kysymykset: globaalit riskit, kyberturvallisuus ja ennakointi ja vastuullisempi tulevaisuus.

Poimintoja ohjelmasta:

Torstaina 10.11. klo 9.45

What’s the next crisis
Puheenvuorossa Maha Hosain Aziz, professori ja World Economic Forumin asiantuntija, jonka erikoisalana ovat globaalit riskit ja niiden ennakointi. 

Torstaina 10.11. klo 13.15

Mistä KiRa-ala puhuu?
Yhteistyössä KTI Kiinteistötiedon kanssa toteutettavan Mistä kira-ala puhuu? -katsauksen aiheena on kiinteistö- ja rakennusala muuttuvassa talous- ja sijoitusmarkkinaympäristössä. Puheenvuorossa Hanna Kaleva, KTI Kiinteistötieto Oy, Tiina Helenius, Työeläkeyhtiö Elo ja Lippo Suominen, S-Pankki.

Mukana keskustelussa:

Alex Lund CBRE Investment Management, Ilkka Tomperi YIT Oy, Markku Mäkiaho OP Kiinteistösijoitus Oy ja Mikko Tenhola Newsec Advisory Finland Oy.

Perjantaina 11.11. klo 11.30

Suojaa kiinteistösi ilmastonmuutokselta
Juha Vinha, professori, Tampereen yliopisto
Miten ilmastomuutos vaikuttaa suoraan kiinteistöalan keskeisimpään, eli kiinteistöihin. 

Tutustu Vuosiseminaarin puhujiin ja ohjelmaan kokonaisuudessaan. 

*****

Tarjoamme kiinnostavan mahdollisuuden osallistua ja kuunnella mistä kiinteistö- ja rakentamisala puhuu juuri nyt. Toimittajien ilmoittautuminen ennakkoon: mari.vuorela@kiinko.fi

Lisätiedot: www.vuosiseminaari.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kiinteistöalan Vuosiseminaarin 2022 ohjelmassa on puheenvuoroja kiinteistö- ja rakentamisalalta ja sen ulkopuolelta.
Kiinteistöalan Vuosiseminaarin 2022 ohjelmassa on puheenvuoroja kiinteistö- ja rakentamisalalta ja sen ulkopuolelta.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

KIINKO
KIINKO
Malmin asematie 6
00700 Helsinki

09 350 9290http://www.kiinko.fi

Kiinteistöalan Vuosiseminaari on koonnut yhteen kiinteistö- ja rakentamisalan päättäjät ja johtavat asiantuntijat vuodesta 1995. Tänäkin vuonna tapahtuma yhdistää satoja alan toimijoita. Vuosiseminaarin tavoitteena on nostaa esille ajankohtaisia trendejä ja ennakoida tulevaa. www.vuosiseminaari.fi

Kiinko – kiinteistö- ja rakentamisalan osaamisen kehittäjä

Kiinko yhdistää uusimman tutkitun tiedon, tuoreen asiantuntemuksen ja liiketoiminnan tarpeet luoden ajantasaisia, tulevaisuuteen tähtääviä koulutus- ja työelämäpalveluita. Viemme eteenpäin suomalaisen kiinteistö- ja rakentamisalan osaamista. Sadoissa vuosittaisissa seminaareissa ja koulutuksissa yritykset kohtaavat alan johtavat asiantuntijat niin Suomesta kuin ulkomailta. www.kiinko.fi

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta KIINKO

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme