KIINKO

KUTSU MEDIALLE Kiinteistöalan Vuosiseminaariin 11.11.2021: Puheenvuorossa jalkapallotuomari Pierluigi Collina

Jaa
Pierluigi Collina on yksi maailman tunnetuimmista ja parhaimmista jalkapallotuomareista. Hän nousee Kiinteistöalan Vuosiseminaarin lavalle kertomaan oman tarinansa uralla menestymiseen.

Urallaan Pierluigi Collina on tuomaroinut useissa kansainvälisissä otteluissa kuten MM-kisojen, Mestareiden liigan ja Olympialaisten finaaleissa. Hän on saavuttanut työssään koko jalkapallomaailman kunnioituksen ja arvostuksen.

Kiinteistöalan Vuosiseminaarissa hän kertoo oman tarinansa miten tullaan maailman parhaaksi ja mitä vaaditaan, että saavutettu asema pidetään.

Tervetuloa kuulemaan inspiroivaa puheenvuoroa Insights on what it takes to be the best  torstaina 11.11. klo 16.15.

Kiinteistöalan Vuosiseminaari järjestetään Tampereella Tampere-talossa 11.-12.11.2021.

Tutustu Vuosiseminaarin puhujiin ja ohjelmaan kokonaisuudessaan.

*****

Kiinteistöalan Vuosiseminaarissa tarjoamme kiinnostavan mahdollisuuden kuunnella mistä kiinteistö- ja rakentamisala puhuu juuri nyt.

Median ilmoittautuminen tapahtumaan mari.vuorela@kiinko.fi

Pierluigi Collinaa ei ole mahdollista haastatella.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

KIINKO
KIINKO
Malmin asematie 6
00700 Helsinki

09 350 9290http://www.kiinko.fi

Kiinteistöalan Vuosiseminaari on koonnut yhteen kiinteistö- ja rakentamisalan päättäjät ja johtavat asiantuntijat yli 25 vuoden ajan. Tänäkin vuonna tapahtuma yhdistää satoja alan toimijoita. Vuosiseminaarin tavoitteena on nostaa esille ajankohtaisia trendejä ja ennakoida tulevaa. www.vuosiseminaari.fi

Kiinko – kiinteistö- ja rakentamisalan osaamisen kehittäjä
Kiinko yhdistää uusimman tutkitun tiedon, tuoreen asiantuntemuksen ja liiketoiminnan tarpeet luoden ajantasaisia, tulevaisuuteen tähtääviä koulutus- ja työelämäpalveluita. Viemme eteenpäin suomalaisen kiinteistö- ja rakentamisalan osaamista. Sadoissa vuosittaisissa seminaareissa ja koulutuksissa yritykset kohtaavat alan johtavat asiantuntijat niin Suomesta kuin ulkomailta. www.kiinko.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta KIINKO

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme