Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry

KUTSU MEDIALLE: Miksi naiset eivät etene?

Jaa

EVAlla on ilo kutsua median edustajat tilaisuuteen, jossa ruotsalainen tutkija Nima Sanandaji kertoo, miksi naisten uralla eteneminen Pohjoismaissa takkuaa.

Aika: Keskiviikkona 16. tammikuuta klo 9.00—10.20
Paikka: Musiikkitalon Ravintola, Kansalaistori 2 G (haukipatsasta vastapäätä), Helsinki

Pohjoismaissa julistetaan tasa-arvoa, mutta tulokset naisten uralla etenemisessä ovat huonot. Naiset osallistuvat hyvin työmarkkinoille, mutta miksi nousu uralla on hidasta? Miksi esimerkiksi Baltian maissa, Itä-Euroopassa ja Yhdysvalloissa johtajatason tehtävissä työskentelee suhteellisesti selvästi enemmän naisia kuin Pohjoismaissa?

Ruotsalainen tutkija Nima Sanandaji kertoo, miksi naisten uralla eteneminen Pohjoismaissa takkuaa. Sanandajin kanssa keskustelee kansanedustaja Elina Lepomäki. Tilaisuudessa julkaistaan EVA Analyysi Lasikaton paradoksi, jonka ovat kirjoittaneet Nima Sanandaji ja Matti Apunen.

Pyydämme ilmoittautumista tiistaihin 15.1. kello 9.00 mennessä viestintäpäällikkö heini.larros@eva.fi tai +358 40 526 97 28.

Pyydämme huomioimaan, että ohjelma alkaa kello 9.00. Kahvi on tarjolla jo kello 8.30.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry
Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry
Arkadiankatu 23 B
00100 HELSINKI

09 686 9200http://www.eva.fi

Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA on elinkeinoelämän think tank, jonka tavoitteena on edistää suomalaisen yhteiskunnan pitkän aikavälin menestystä.EVA tuottaa tietoa ja näkemyksiä ajankohtaiseen julkiseen keskusteluun sekä esittää reformeja poliittisille päättäjille.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme