Kutsu medialle: Millainen on tulevaisuuden työympäristö ja miten onnistua hybridityössä?

Jaa

Kun työ siirtyi toimistoilta koteihin, oli organisaatioiden toimittava ketterästi. Uudet käytännöt hybridityöhön luotiin jopa päivässä. Työympäristö koki murroksen, mutta mikä on tilanne nyt? Mitkä tavat jäivät pysyvästi arkeen? Palaammeko toimistoille? Missä ja miten työskentelemme tulevaisuudessa?

Tervetuloa kuulemaan alan johtavilta asiantuntijoilta millaisia työympäristöjä tarvitsemme tulevaisuudessa ja miten onnistua hybridityössä. Tilaisuus päättää keväällä 2021 käynnistyneen RAKLIn klinikan, joka keskittyi parhaisiin käytäntöihin työympäristöissä koronapandemian aikana ja sen jälkeen. Mukana oli 27 organisaatiota ja klinikka toteutettiin yhteistyössä CBRE:n, Newsecin, JLL:n ja Rapalin kanssa.

Tilaisuudessa puhuvat Leading Expert Suvi Nenonen Helsingin yliopistosta, Head of Business Development and Sustainability Satu Kankaala Aalto-yliopistokiinteistöistä, palvelujohtaja Hele Kaunismäki Turun teknologiakiinteistöistä, työympäristöyksikön päällikkö Reetta Ripatti Senaatti-kiinteistöiltä, toimitusjohtaja Erik Engestrand Safe Asset Groupista sekä johtaja Mikko Östring RAKLIsta. Tilaisuudessa kuullaan myös kaksi esimerkkiä hybridimalleista DNA:n ja VTT:n toimesta.

Tilaisuudessa palkitaan lisäksi Vuoden työympäristöteko 2021 -kilpailun voittajat. Vuoden 2021 kisassa etsittiin tekoja, joilla yritykset ovat vastanneet koronapandemian tuomiin haasteisiin.

Tilaisuus järjestetään etänä keskiviikkona 8.12. klo 13-16. Ilmoittautumiset pyydämme 7.12. mennessä viestintäpäällikkö Susanna Aulalle (susanna.aula@rakli.fi tai 040 763 6994).

Tervetuloa!

Aika: 8.12. klo 13–16
Paikka: Etätilaisuus (linkki toimitetaan myöhemmin)

 

Lisätietoa:

Susanna Aula
Viestintäpäällikkö
0407636994
susanna.aula@rakli.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Rakli ry
Rakli ry
Annankatu 24
00100 Helsinki

http://www.rakli.fi/

Rakli on maamme kattavin ja vaikuttavin ammattimaisten kiinteistönomistajien ja rakennuttajien järjestö. Valvomme jäsentemme etua, osallistumme yhteiskunnalliseen keskusteluun sekä teemme työtä kestävän elinympäristön puolesta. Tarjoamme myös tutkittua tietoa vastuullisen päätöksenteon tueksi sekä kehitämme toimialaa ja jäsentemme osaamista.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Rakli ry

Vuoden rakennuttaja 2022 on Tampereen kaupunki15.6.2022 07:15:11 EEST | Tiedote

Vuoden 2022 rakennuttajaksi on valittu Tampereen kaupunki. Tampereella on viimeisten vuosien aikana toteutettu onnistuneesti useita vaativia kaupunkikehitys- ja infrahankkeita. Onnistumisten taustalla on ollut hankkeiden erinomainen valmistelu, riittävä resursointi sekä hankeorganisaatioiden laaja osaaminen. Moni näistä hankkeista on myös loistava esimerkki julkisten ja yksityisten toimijoiden saumattomasta yhteistyöstä.

Rakli: Rakennushankkeiden käynnistäminen vaikeaa pääkaupunkiseudulla3.6.2022 05:00:00 EEST | Tiedote

Rakennuskustannusten raju kasvu, materiaalien saatavuusongelmat ja Ukrainan sodan aiheuttama epävarmuus sekä nollakorkoajan päättyminen hidastavat rakentamisen kasvua pääkaupunkiseudulla. Rakentamisen määrän ennustetaan kuitenkin kasvavan Suomessa tänä vuonna 2-2,5 prosenttia erittäin hyvän alkuvuoden takia. Asuntoaloitusten määrän ennakoidaan laskevan selvästi ja ensi vuonna rakentaminen kääntyy laskuun korjausrakentamista lukuun ottamatta. Kiinteistökauppa on käynyt vilkkaana, vaikka talouden epävarmuus heikentää kaupankäynnin näkymiä. Näin kertoo Raklin pääkaupunkiseudun kiinteistö- ja rakennusmarkkinoiden suhdannetiedote.

Tampereen seudun kiinteistömarkkinakatsaus: Kiinteistösijoittajien kiinnostus Tamperetta kohtaan säilyy vahvana19.5.2022 01:00:00 EEST | Tiedote

Aloitettujen asuntojen määrässä rikottiin Tampereella 2000-luvun ennätyslukemat vuonna 2021. Myös asuntovuokrien nousu on jatkunut. Kiinteistökauppaa käydään aktiivisesti ja prime-kohteiden tuottovaatimukset ovat laskeneet ennätyksellisen matalalle tasolle. Tampereen Ratikan valmistuminen on tuonut positiivista virettä kaupungin liiketilamarkkinoille. Toimistojen tilakysynnän arvioidaan puolestaan pienenevän. Ukrainan sota hämärtää talousnäkymiä ja kasvattaa kiinteistömarkkinoiden epävarmuutta koko Suomessa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme