Insinööriliitto IL ry

Kutsu medialle: Paneeli suurimpien eduskuntaryhmien puheenjohtajille 20.11. klo 11

Jaa

Tervetuloa seuraamaan Insinööriliiton järjestämää paneelia, johon on kutsuttu neljän suurimman eduskuntaryhmän puheenjohtajat perjantaina 20. marraskuuta klo 11–12.30. Politiikan toimittaja Jari Korkin luotsaamana paneeli järjestetään Helsingissä Kalastajatorpalla liiton edustajakokouksen yhteydessä, ja se striimataan suorana verkkoon.

Paikalla ovat eduskuntaryhmien puheenjohtajat SDP:n Antti Lindtman, Perussuomalaisten Ville Tavio ja kokoomuksen Kai Mykkänen. Keskustaa edustaa puolueen varapuheenjohtaja, kansanedustaja Petri Honkonen.

Paneelissa keskustellaan ajankohtaisista ja liiton jäsenkunnalle tärkeistä asioista, kuten työmarkkinoiden sopimusjärjestelmästä ja koulutuspolitiikasta. Osallistujilta tivataan myös, miten panostukset tuotekehitykseen ja investointeihin saadaan selvästi nykyistä suuremmiksi.

Seuraa keskustelutilaisuutta 20.11. kello 11 osoitteesta:
https://vimeo.com/event/438188/a98932766b


Jos haluat tulla seuraamaan paneelia paikan päälle, ota yhteyttä viestintäpäällikkö Jari Rauhamäkeen, p. 040 505 2115.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Jari Rauhamäki
viestintäpäällikkö, Insinööriliitto
jari.rauhamaki@ilry.fi
040 505 2115

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Insinööriliitto IL ry
Insinööriliitto IL ry
Ratavartijankatu 2
00520 Helsinki

0201 801 801http://www.ilry.fi

Insinööriliitto on akavalainen ammattijärjestö, johon kuuluu jäsenjärjestöjen kautta 70 000 jäsentä. Jäsenet ovat insinöörejä ja muita tekniikan asiantuntijoita sekä insinööriopiskelijoita. Insinööriliitto tekee työtä parempien työpäivien puolesta.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Insinööriliitto IL ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme