Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry

KUTSU MEDIALLE: Pitäisikö teknojätit pilkkoa?

Jaa

EVAlla on ilo kutsua median edustajat tilaisuuteen, jossa keskustellaan teknojäteistä.

Maanantaina 7. lokakuuta klo 8.309.30

Paikka: Arkadiankadun seminaaritilat, Arkadiankatu 23 (H-porras, käynti sisäpihalta, 2. kerros), Helsinki

Teknojäteillä on rahaa ja valtaa, ja mahdollisuus vaikuttaa kaikkien elämään.

Ovatko Google, Facebook, Apple ja Amazon liian isoja? Voivatko teknomammutit olla haitallisia markkinataloudelle? Entä miksi ihmeessä Suomessa ei ole teknojättejä?

Tervetuloa ensimmäiseen EVA Virkku -tilaisuuteen, EVAn nopean toiminnan aamutapahtumaan, jossa tarjolla on keskustelua ja aamiaista. Teknojäteistä keskustelevat teknologiayrittäjä, pääomasijoittaja Timo Ahopelto ja Kilpailu- ja kuluttajaviraston tutkimusprofessori Mika Maliranta.

Pyydämme ilmoittautumista perjantaihin 4.10. kello 12.00 mennessä viestintäpäällikkö heini.larros@eva.fi tai +358 40 526 97 28.

Pyydämme huomioimaan, että ohjelma alkaa kello 8.30. Kahvi on tarjolla jo kello 8.15.

Tietoja julkaisijasta

Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry
Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry
Arkadiankatu 23 B
00100 HELSINKI

09 686 9200http://www.eva.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry

SUOMALAISILLA LAAJA VALMIUS PAIKALLISEEN SOPIMISEEN3.12.2019 06:00:00 EETTiedote

Suomalaiset sopisivat palkkojen korotuksista mieluummin työpaikoilla kuin liittokohtaisissa neuvotteluissa tai tupon kaltaisissa keskitetyissä palkkaratkaisuissa, käy ilmi Elinkeinoelämän valtuuskunta EVAn Arvo- ja asennetutkimuksesta. Suomalaisista 48 prosenttia haluaa, että palkankorotukset määräytyvät paikallisella tasolla, 31 prosenttia liittotasolla ja 14 prosenttia keskitetyissä tupon kaltaisissa ratkaisuissa.

ASUNTOJA TYÖN PERÄSSÄ MUUTTAVILLE – EI SOSIAALISTA ASUNTOTUOTANTOA, VAAN KAAVOITUS, INFRASTRUKTUURI-INVESTOINNIT JA RAKENNUSMARKKINAT AVAINASEMASSA16.10.2019 08:30:00 EESTTiedote

Vain rakentamisen lisääminen on kestävä tapa varmistaa, että työssäkäyville on tarjolla asuntoja riittävän edullisesti, käy ilmi ekonomisti Roger Wessmanin kirjoittamasta EVA Analyysista Asuntoja ahkerille. Rakentamisen lisäämisessä avainasemassa ovat kaavoitus, infrastruktuuri-investoinnit ja toimivat rakennusmarkkinat.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme