Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry

KUTSU MEDIALLE: Pitäisikö teknojätit pilkkoa?

Jaa

EVAlla on ilo kutsua median edustajat tilaisuuteen, jossa keskustellaan teknojäteistä.

Maanantaina 7. lokakuuta klo 8.309.30

Paikka: Arkadiankadun seminaaritilat, Arkadiankatu 23 (H-porras, käynti sisäpihalta, 2. kerros), Helsinki

Teknojäteillä on rahaa ja valtaa, ja mahdollisuus vaikuttaa kaikkien elämään.

Ovatko Google, Facebook, Apple ja Amazon liian isoja? Voivatko teknomammutit olla haitallisia markkinataloudelle? Entä miksi ihmeessä Suomessa ei ole teknojättejä?

Tervetuloa ensimmäiseen EVA Virkku -tilaisuuteen, EVAn nopean toiminnan aamutapahtumaan, jossa tarjolla on keskustelua ja aamiaista. Teknojäteistä keskustelevat teknologiayrittäjä, pääomasijoittaja Timo Ahopelto ja Kilpailu- ja kuluttajaviraston tutkimusprofessori Mika Maliranta.

Pyydämme ilmoittautumista perjantaihin 4.10. kello 12.00 mennessä viestintäpäällikkö heini.larros@eva.fi tai +358 40 526 97 28.

Pyydämme huomioimaan, että ohjelma alkaa kello 8.30. Kahvi on tarjolla jo kello 8.15.

Tietoja julkaisijasta

Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry
Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry
Arkadiankatu 23 B
00100 HELSINKI

09 686 9200http://www.eva.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry

POHJOISMAIDEN TALOUSKEHITYS VERTAILUSSA: RAJOITUSTOIMIEN SIJAAN TALOUTTA JARRUTTAA PELKO2.7.2020 09:00:00 EESTTiedote

Yhteiskunnan avaaminen rajoitustoimista ei riitä talouden toipumiseen, vaan ratkaisevaa on koronaviruksen leviämistä koskevan pelon nujertaminen. Tätä tulkintaa tukee eri Pohjoismaiden talouskehityksen tarkasteleminen, arvioi Elinkeinoelämän valtuuskunta EVAn ekonomisti Sanna Kurronen EVA Artikkelissa Näin talous kehittyy eri Pohjoismaissa – ratkaisevaa on pelon nujertaminen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme