Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry

KUTSU MEDIALLE: Sijoittakaa, suomalaiset

Jaa

EVAlla on ilo kutsua median edustajat tilaisuuteen, jossa keskustellaan kansankapitalismista

Maanantaina 13. tammikuuta klo 8.309.30

Paikka: Musiikkitalon Ravintola, Kansalaistori 2 G (haukipatsasta vastapäätä)

Ruotsalaisilla on noin 40 vuoden etumatka suomalaisiin sijoitussäästämisessä. Miten eroa voidaan kuroa umpeen, kun Suomi vasta nyt saa kansankapitalismiin kannustavan sijoitussäästötilin? Miksi ay-liike Tanskassa tuki sijoitussäästötiliä, mutta Suomessa ei? Miten Suomi voisi päästä irti köyhyyden identiteetistä?

EVAlla on ilo kutsua sinut aamiaistilaisuuteen, jossa kansankapitalismista keskustelevat sijoitusbloggaaja ja kaupunginvaltuutettu Jasmin Hamid, SAK:n pääekonomisti Ilkka Kaukoranta, taloustoimittaja Annukka Oksanen, Nordnetin maajohtaja Suvi Tuppurainen ja Mandatum Lifen johtaja Lauri Vaittinen. Tilaisuudessa julkaistaan kansankapitalismia käsittelevä EVA Analyysi.

Pyydämme ilmoittautumista perjantaihin 10.1. kello 12.00 mennessä: viestintäpäällikkö Heini Larros, heini.larros@eva.fi tai +358 40 526 97 28.

Pyydämme huomioimaan, että ohjelma alkaa kello 8.30. Kahvi on tarjolla jo kello 8.00.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry
Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry
Arkadiankatu 23 B
00100 HELSINKI

09 686 9200http://www.eva.fi

Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA on elinkeinoelämän think tank, jonka tavoitteena on edistää suomalaisen yhteiskunnan pitkän aikavälin menestystä.EVA tuottaa tietoa ja näkemyksiä ajankohtaiseen julkiseen keskusteluun sekä esittää reformeja poliittisille päättäjille.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry

POHJOISMAIDEN TALOUSKEHITYS VERTAILUSSA: RAJOITUSTOIMIEN SIJAAN TALOUTTA JARRUTTAA PELKO2.7.2020 09:00:00 EESTTiedote

Yhteiskunnan avaaminen rajoitustoimista ei riitä talouden toipumiseen, vaan ratkaisevaa on koronaviruksen leviämistä koskevan pelon nujertaminen. Tätä tulkintaa tukee eri Pohjoismaiden talouskehityksen tarkasteleminen, arvioi Elinkeinoelämän valtuuskunta EVAn ekonomisti Sanna Kurronen EVA Artikkelissa Näin talous kehittyy eri Pohjoismaissa – ratkaisevaa on pelon nujertaminen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme