Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL

Kutsu median edustajille: JHL:n edustajiston syyskokous 13.–14.11.2019

Jaa

Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL ry:n edustajiston sääntömääräinen syyskokous pidetään 13.–14.11.2019 alkaen klo 10.00. Paikka: Scandic Helsinki Aviacongress (Robert Huberin tie 4, 01510 Vantaa).

Puheenjohtaja Päivi Niemi-Laineen työmarkkinakatsaus ja sitä seuraava yleiskeskustelu alkaa keskiviikkona 13.11. arviolta noin klo 10:30. Median edustajat ovat tervetulleita paikalle kokouksen alusta työmarkkinakatsaukseen ja sitä seuraavan yleiskeskustelun ajan. 

Torstaina 14.11. klo 12-13.45 median edustajat ovat tervetulleita seuramaan norjalaisen För velferdsstaten -järjestön esitystä Voitontavoittelu ja hyvinvointi julkisissa palveluissa – kokemuksia Norjasta. Puhujana on vt. johtaja Helene Bank. Bank on toiminut mm. ulkopoliittisena neuvonantajana Keskustan (Senterpartiets) parlamenttiryhmälle ja neuvonantajana Norjan WTO delegaatiolle. Esitys tulkataan suomeksi. 

Lisätietoa järjestöstä: www.velferdsstaten.no/english/. Järjestön tavoitteena on puolustaa julkista sektoria hyvinvointivaltion turvaajana vastavoimana yksityistämisen, markkinoistumisen ja liberalismin vahvalle esiinnousulle. Järjestö kouluttaa ja tekee selvityksiä hyvinvointivaltion ja voitontavoittelun/yksityistämisen suhteista.

Ylintä päätösvaltaa JHL:ssä käyttää suorilla vaaleilla valittu 120-jäseninen edustajisto.
JHL on yksi maan suurimmista ammattiliitoista. JHL:n noin 200 000 jäsentä huolehtivat suomalaisten hyvinvoinnista, peruspalveluista ja turvallisuudesta monenlaisissa tehtävissä. Heidän alojaan ovat hoito, hoiva, kasvatus, sivistys, ruokahuolto, tekniikka ja infrastruktuuri, liikenne, puhtaus ja kunnossapito, hallinto, vapaa-aika, kulttuuri, turva ja pelastus. JHL:n jäsenet työskentelevät kunnissa, valtiolla, yrityksissä, järjestöissä ja seurakunnissa. Kunta-alalla JHL on suurin henkilöstöjärjestö.

Lisätietoja: viestintäpäällikkö Kristiina Ahonen, p. 040 530 1774, kristiina.ahonen@jhl.fi

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL
Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL
Sörnäisten rantatie 23
00500 HELSINKI

010 77031http://www.jhl.fi

.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme