Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)

Kutsu mediatilaisuuteen hyvinvointialueen strategiasta 13.5. kello 8.30–9.30

Jaa

Kysy Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen strategiasta ja valmistelun ajankohtaisista! Keskustelutilaisuus järjestetään Teamsilla perjantaina 13.5. kello 8.30–9.30.

Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen strategiasta ja valmistelutyöstä! Mukana hyvinvointialueen johtoa ja päättäjiä.

  • Avaus ja yleiskatsaus hyvinvointialueen valmisteluun, hyvinvointialuejohtaja Ilkka Luoma
  • Strategian esittely, sosiaali- ja terveydenhuollon järjestämisjohtaja Kirsti Ylitalo-Katajisto ja talous- ja strategiajohtaja Anu Vuorinen
  • Keskustelu ja kysymykset 

Ilmoittaudu mukaan viimeistään torstaina 12.5. sähköpostitse: laura.paloheimo@popsote.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)
Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)
Kajaanintie 50
90220 Oulu

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen.

Hyvinvointialueella työskentelevät 18 000 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys- ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme