Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde

Kutsu mediatilaisuuteen: Sote-ministerityöryhmän aluekierros Länsi-Uudellamaalla 20.10.2021

Jaa

Tilaisuudessa ovat paikalla perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru, pohjoismaisen yhteistyön ja tasa-arvon ministeri Thomas Blomqvist, sosiaali- ja terveysministeriön, valtiovarainministeriön, sisäministeriön ja opetus- ja kulttuuriministeriön virkahenkilöitä sekä Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen väliaikaisen valmistelutoimielimen edustajia.

Tervetuloa sote-ministerityöryhmän aluekierrokselle! Ministerit tapaavat Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen valmistelijoita keskiviikkona 20.10.2021.

Aluekierroksen tavoitteena on välittää ajantasaista tietoa ja keskustella sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen uudistuksen sisällöistä sekä toimeenpanosta hyvinvointialueilla. Tilaisuuden aiheena on myös tammikuussa ensimmäistä kertaa järjestettävät aluevaalit.

Järjestämme mediatilaisuuden kello 13.15 - 14.00 Espoon valtuustotalolla (Espoonkatu 5). Mediatilaisuuteen osallistuvat paikalla olevat ministerit sekä väliaikaisen valmistelutoimielimen puheenjohtaja Sanna Svahn.

Median edustajilla on mahdollisuus osallistua myös varsinaiseen keskustelutilaisuuteen kello 12.00 -13.05. Tilaisuuden ohjelma on liitteenä.

Pyydämme ilmoittautumaan ennakkoon tämän linkin kautta ti 19.10. kello 15:00 mennessä.

Keskustelutilaisuutta voi seurata etänä tämän linkin kautta, mutta mediatilaisuuteen voi osallistua vain paikan päällä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Sanna SvahnLänsi-Uudenmaan hyvinvointialueen väliaikaisen valmistelutoimielimen puheenjohtaja / Ordförande för det temporära beredningsorganet för Västra Nylands välfärdsområde

Puh:050 544 6535sanna.svahn@espoo.fi

Liitteet

Tietoja julkaisijasta

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde
Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde
PL 202
02070 Espoon kaupunki

https://www.lu-palvelut.fi/hyvinvointialue

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue järjestää sosiaali- ja terveyspalvelut sekä pelastustoimen palvelut 1.1.2023 alkaen. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Espoo, Hanko, Inkoo, Kauniainen, Kirkkonummi, Lohja, Raasepori, Siuntio, perusturvakuntayhtymä Karviainen (Karkkila ja Vihti) sekä Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos.

Twitter: @LUhyvinvointi@LUpelastus

Facebook: @LansiUudenmaanHyvinvointialue@LansiUudenmaanPelastuslaitos

Verkkosivut: 
www.lu-palvelut.fi/hyvinvointialue
www.lu-palvelut.fi/valfardsomrade
www.lu-palvelut.fi/wellbeingservicescounty

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme