Väestörekisterikeskus

KUTSU MEDIATILAISUUTEEN: Uusi Suomi.fi-palvelu avautuu heinäkuussa – valtion suurin digihanke etenee

Jaa

Uudistettu Suomi.fi-verkkopalvelu avataan heinäkuussa. Kansalaisten ja yritysten käytössä on pian monipuolinen palvelukokonaisuus, josta löytyvät kootusti julkisen hallinnon palvelut ja asiointikanavat.

Tervetuloa median edustajille tarkoitettuun lounastilaisuuteen kuulemaan, miten uusi palvelu vaikuttaa viranomaisviestintään käytännössä, ja miten se helpottaa kansalaisten arkea. Kerromme tilaisuudessa myös Suomi.fihin tulossa olevista uusista palveluista, joiden myötä kansalaiset voivat vastaanottaa jatkossa viranomaisten viestit sähköisesti sekä antaa toiselle henkilölle sähköisesti valtuutuksen asioida puolestaan.

Tilaisuuden avaa kunta- ja uudistusministeri Anu Vehviläinen. Suomi.fi-verkkopalvelua esittelevät tilaisuudessa valtiovarainministeriön tietohallintoneuvos Maria Nikkilä sekä Väestörekisterikeskuksen Digitaaliset palvelut -yksikön johtaja Janne Viskari.

Paikka: Scandic Pori, Itsenäisyydenkatu 41, Pori

Aika: keskiviikko 12.7. klo 10.45–12.00

Ohjelma

10.45 Lounas tarjolla
11.00 Ministeri Anu Vehviläinen – Miten Suomi.fi helpottaa kansalaisten asiointia viranomaisten kanssa
11.15 Maria Nikkilä – Suomi.fi osana julkishallinnon digitalisaatiota
11.30 Janne Viskari – Uudistuneen Suomi.fi-verkkopalvelun esittely
11.45 Aikaa kysymyksille

Lounastarjoilun vuoksi pyydämme ilmoittautumaan 5.heinäkuuta mennessä:
Taina Rinta-Kauhajärvi, Viestintätoimisto Kaiku Helsinki, 040 515 2963, taina.rinta-kauhajarvi@kaikuhelsinki.fi

Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä myös mahdollisista ruoka-allergioista.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Ilmoittautumiset mediatilaisuuteen:
Taina Rinta-Kauhajärvi, Viestintätoimisto Kaiku Helsinki, 040 515 2963, taina.rinta-kauhajarvi[at]kaikuhelsinki.fi

Tietoa tilaisuudesta:
Viestintäpäällikkö Päivi Railotie, Väestörekisterikeskus, p. 050 431 2404, paivi.railotie[at]vrk.fi

Tietoja julkaisijasta

Väestörekisterikeskus
Väestörekisterikeskus
Lintulahdenkuja 4
00530 HELSINKI

0295 535 001http://www.vrk.fi

Väestörekisterikeskus toteuttaa yhdessä valtiovarainministeriön kanssa kansallista palveluarkkitehtuuria. Viraston tehtävänä on edistää digitaalista yhteiskuntaa tuottamalla ja kehittämällä sähköisen asioinnin tukipalveluja kansalaisten ja julkisen hallinnon käyttöön. Lisäksi Väestörekisterikeskus on yhdessä maistraattien kanssa väestötietojärjestelmän rekisterinpitäjä. Virasto ylläpitää ja kehittää väestötietojärjestelmää, sen tietoja ja tietojen laatua sekä varmennettua sähköistä asiointia. Väestörekisterikeskus tarjoaa väestötietojärjestelmän tietopalveluja ja varmennepalveluja sekä hoitaa vaalitehtäviä. www.vrk.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Väestörekisterikeskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme