Maa- ja Metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ryMaa- ja Metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry

Kutsu: MTK:n Metsävaltuuskunnan kokous 31.10. klo 9

Jaa

MTK:n Metsävaltuuskunnan varsinainen kokous pidetään Espoon Hanasaaressa (os. Hanasaarenranta 5, 02100 Espoo) tiistaina 31.10.2017 klo 9:00 alkaen.

Tiedotusvälineiden edustajat ovat tervetulleita seuraamaan kokousta. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat: Metsävaltuuskunta valitsee keskuudestaan puheenjohtajan sekä ensimmäisen ja toisen varapuheenjohtajan tulevaksi kaudeksi. Valtuuskunnalle tehdään esitys erovuoroisten metsäjohtokunnan jäsenten valinnasta tulevaksi kolmivuotiskaudeksi. Kokouksessa kuullaan puheenjohtaja Juha Marttilan ajankohtaiskatsaus ja hyväksytään metsänomistajaorganisaation toimintasuunnitelma vuodelle 2018.

Ulkopuoliseksi puhujaksi metsävaltuuskunnan kokoukseen saapuu liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner.

Lisäksi kokouksessa julkistetaan Vuoden Kymppi -valinta. Vuoden Kymppi on Metsävaltuuskunnan tunnustuspalkinto, joka myönnetään joka toinen vuosi ansioituneelle metsänhoitoyhdistykselle ja joka toinen vuosi toimihenkilölle. Tänä vuonna vuorossa on toimihenkilö.

Kokouksen arvioidaan päättyvän klo 16:een mennessä.

Yhteyshenkilöt

Viestinnän suunnittelija Anne Rauhamäki p. 040 820 7867

Tietoja julkaisijasta

Maa- ja Metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry
Maa- ja Metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry
Simonkatu 6
00100 HELSINKI

020 4131http://www.mtk.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Maa- ja Metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry

Matkailun kasvu lisää koko Suomen ja maaseudun elinvoimaa, hyvinvointia ja työllisyyttä22.3.2018 09:48Tiedote

Maaseutumatkailu kasvaa osana koko Suomeen suuntautuvan matkailun ja kotimaan matkailun kasvua. Suomen kansantalouden positiivinen vire näkyy myös maaseutumatkailun kasvavissa asiakasmäärissä. Ulkomaisten matkailijoiden viipymän kasvattaminen on otettava ensisijaiseksi matkailun kehittämisen painopisteeksi. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi on oleellista kehittää esimerkiksi kiertomatkailua edistävää tuotepaketointia ja yhteisten varausalustojen, lentoyhtiöiden, autonvuokrausyritysten, aktiviteettipalvelujen sekä majoitus- ja ruokapalveluyritysten yhteistyössä. Suomen Maaseutumatkailuyrittäjät ry pitää tärkeänä, että matkailun kasvua tuetaan ympäri Suomen. Suomen vuodenajat ja luonto sekä puhdas ja herkullinen suomalainen lähiruoka antavat hyvän kasvualustan matkailun ympärivuotiseen edistämiseen ja kehittämiseen erityisesti maaseudulla.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme