Maa- ja Metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ryMaa- ja Metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry

Kutsu: MTK:n Metsävaltuuskunnan kokous 31.10. klo 9

Jaa

MTK:n Metsävaltuuskunnan varsinainen kokous pidetään Espoon Hanasaaressa (os. Hanasaarenranta 5, 02100 Espoo) tiistaina 31.10.2017 klo 9:00 alkaen.

Tiedotusvälineiden edustajat ovat tervetulleita seuraamaan kokousta. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat: Metsävaltuuskunta valitsee keskuudestaan puheenjohtajan sekä ensimmäisen ja toisen varapuheenjohtajan tulevaksi kaudeksi. Valtuuskunnalle tehdään esitys erovuoroisten metsäjohtokunnan jäsenten valinnasta tulevaksi kolmivuotiskaudeksi. Kokouksessa kuullaan puheenjohtaja Juha Marttilan ajankohtaiskatsaus ja hyväksytään metsänomistajaorganisaation toimintasuunnitelma vuodelle 2018.

Ulkopuoliseksi puhujaksi metsävaltuuskunnan kokoukseen saapuu liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner.

Lisäksi kokouksessa julkistetaan Vuoden Kymppi -valinta. Vuoden Kymppi on Metsävaltuuskunnan tunnustuspalkinto, joka myönnetään joka toinen vuosi ansioituneelle metsänhoitoyhdistykselle ja joka toinen vuosi toimihenkilölle. Tänä vuonna vuorossa on toimihenkilö.

Kokouksen arvioidaan päättyvän klo 16:een mennessä.

Yhteyshenkilöt

Viestinnän suunnittelija Anne Rauhamäki p. 040 820 7867

Tietoja julkaisijasta

Maa- ja Metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry
Maa- ja Metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry
Simonkatu 6
00100 HELSINKI

020 4131http://www.mtk.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Maa- ja Metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry

Kotimaista ostoskoriin pyhänä ja arkena – Maaseutunuorten joulutulet kiittävät kuluttajaa19.12.2017 10:32Tiedote

Maaseutunuorten perinteiset joulutulet syttyvät teiden varsille perjantaina 22.12.2017. Joulutulilla maaseutunuoret toivottavat matkailijat lämpimästi tervetulleiksi joulunviettoon maaseudulle. Joulutulet ovat Maaseutunuorten kiitos suomalaisille kotimaisen ruuan ja maaseutumatkailun suosimisesta jouluna ja ympäri vuoden. Ensimmäistä kertaa Maaseutunuorten joulutulet syttyvät myös Narinkkatorilla Helsingissä torstaina 21.12.2017 klo 15-17.

Kotimainen kinkku on tuotettu omien kansallisten vaatimustemme mukaisesti - possun saparo kertoo enemmän kuin luuletkaan12.12.2017 09:49Tiedote

Tutkimusten mukaan tuotantoeläinten hyvinvointi on tärkeää sekä kuluttajalle että tuottajalle. Kotimainen eläinsuojelulainsäädäntö vaatii sianlihantuotannolta enemmän kuin EU-direktiivi. Tärkein näistä vaatimuksista on sikojen kasvattaminen niin, että niiden saparo on pitkä, eikä sitä saa katkaista. Saparon katkaiseminen on kokonaan kiellettyä EU:n alueella vain Suomessa ja Ruotsissa.

Maa- ja metsätalous hoitaa luontoa ihmiskunnan hyväksi11.12.2017 08:00Tiedote

Meillä on tehtävälista: Agenda2030 eli YK:n kestävän kehityksen tavoitteet. Maa- ja metsätaloussektorin rooli luomakunnan hyvinvoinnin yhteensovittajana on ainutlaatuinen, mutta yhä haastavampi ilmastonmuutoksen edetessä. Ymmärrystä tuottavien peltojen ja kasvavien metsien merkityksestä on lisättävä ympäristöpolitiikassamme, alleviivasi ympäristöjohtaja Liisa Pietola Porissa maanantaina 11.12.2017 MTK-Satakunnan syyskokouksessa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme