Maa- ja Metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ryMaa- ja Metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry

Kutsu: MTK:n Metsävaltuuskunnan kokous 31.10. klo 9

Jaa

MTK:n Metsävaltuuskunnan varsinainen kokous pidetään Espoon Hanasaaressa (os. Hanasaarenranta 5, 02100 Espoo) tiistaina 31.10.2017 klo 9:00 alkaen.

Tiedotusvälineiden edustajat ovat tervetulleita seuraamaan kokousta. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat: Metsävaltuuskunta valitsee keskuudestaan puheenjohtajan sekä ensimmäisen ja toisen varapuheenjohtajan tulevaksi kaudeksi. Valtuuskunnalle tehdään esitys erovuoroisten metsäjohtokunnan jäsenten valinnasta tulevaksi kolmivuotiskaudeksi. Kokouksessa kuullaan puheenjohtaja Juha Marttilan ajankohtaiskatsaus ja hyväksytään metsänomistajaorganisaation toimintasuunnitelma vuodelle 2018.

Ulkopuoliseksi puhujaksi metsävaltuuskunnan kokoukseen saapuu liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner.

Lisäksi kokouksessa julkistetaan Vuoden Kymppi -valinta. Vuoden Kymppi on Metsävaltuuskunnan tunnustuspalkinto, joka myönnetään joka toinen vuosi ansioituneelle metsänhoitoyhdistykselle ja joka toinen vuosi toimihenkilölle. Tänä vuonna vuorossa on toimihenkilö.

Kokouksen arvioidaan päättyvän klo 16:een mennessä.

Yhteyshenkilöt

Viestinnän suunnittelija Anne Rauhamäki p. 040 820 7867

Tietoja julkaisijasta

Maa- ja Metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry
Maa- ja Metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry
Simonkatu 6
00100 HELSINKI

020 4131http://www.mtk.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Maa- ja Metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry

Ministeriö tarjoaa liian vähän valokuitua MTK:n sulatettavaksi26.6.2018 12:39Tiedote

Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliittoa närästää se, että liikenne- ja viestintäministeriön luonnos digi-infrastrategiaksi näyttää unohtaneen kokonaan maaseudun yrittäjien ja maalla asuvien tarpeet. MTK korostaa lausunnossaan sitä, että digitaalisia julkispalveluja ei saada toimintavarmoiksi ja digitalisoituvien ja automatisoituvien maaseudun elinkeinojen liiketoiminta tökkii, mikäli kasvavien tiedonsiirtomäärien edellyttämää valokuitua ei ole maaseudulla saatavilla.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme