Maa- ja Metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ryMaa- ja Metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry

Kutsu: MTK:n Metsävaltuuskunnan kokous 31.10. klo 9

Jaa

MTK:n Metsävaltuuskunnan varsinainen kokous pidetään Espoon Hanasaaressa (os. Hanasaarenranta 5, 02100 Espoo) tiistaina 31.10.2017 klo 9:00 alkaen.

Tiedotusvälineiden edustajat ovat tervetulleita seuraamaan kokousta. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat: Metsävaltuuskunta valitsee keskuudestaan puheenjohtajan sekä ensimmäisen ja toisen varapuheenjohtajan tulevaksi kaudeksi. Valtuuskunnalle tehdään esitys erovuoroisten metsäjohtokunnan jäsenten valinnasta tulevaksi kolmivuotiskaudeksi. Kokouksessa kuullaan puheenjohtaja Juha Marttilan ajankohtaiskatsaus ja hyväksytään metsänomistajaorganisaation toimintasuunnitelma vuodelle 2018.

Ulkopuoliseksi puhujaksi metsävaltuuskunnan kokoukseen saapuu liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner.

Lisäksi kokouksessa julkistetaan Vuoden Kymppi -valinta. Vuoden Kymppi on Metsävaltuuskunnan tunnustuspalkinto, joka myönnetään joka toinen vuosi ansioituneelle metsänhoitoyhdistykselle ja joka toinen vuosi toimihenkilölle. Tänä vuonna vuorossa on toimihenkilö.

Kokouksen arvioidaan päättyvän klo 16:een mennessä.

Yhteyshenkilöt

Viestinnän suunnittelija Anne Rauhamäki p. 040 820 7867

Tietoja julkaisijasta

Maa- ja Metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry
Maa- ja Metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry
Simonkatu 6
00100 HELSINKI

020 4131http://www.mtk.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Maa- ja Metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry

Vetoomus ministeri Annika Saarikolle maatalousyrittäjien oikeusturvan puolesta15.10.2018 16:04Tiedote

Maatalousyrittäjien oikeusturvassa etenkin sosiaali-, terveys- ja työttömyysturva-asioissa sekä lomituksessa on epäkohtia, jotka vaikuttavat suoraan yrittäjien jaksamiseen ja toimeentuloon. Osin jopa dramaattisesti. MTK-liittojen hyvinvointihankkeissa työskentelevät Maija Pispa Pirkanmaalta, Riitta Seppälä Satakunnasta ja Niina Suorsa Pohjois-Savosta luovuttivat yhteisen vetoomuksen ongelmien ratkaisemiseksi ministeri Saarikolle.

Metsänhoitoyhdistykset työllistävät kymmeniä uusia metsureita4.10.2018 10:34Tiedote

Metsänhoitoyhdistyksissä on tällä hetkellä noin 40 avointa metsurin paikkaa auki TöitäSuomesta.fi-sivustolla. Halu palkata ammattitaitoisia metsureita on metsänhoitoyhdistyksissä kova. – Metsuripula on pahenemassa lähivuosina ja tilannetta parantaviin koulutuspolittiisiin ja työllistämistä helpottaviin toimenpiteisiin on ryhdyttävä välittömästi, MTK:n elinkeinojohtaja Marko Mäki-Hakola vaatii.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme