Akavan Erityisalat

KUTSU: Paikallisen sopimisen hyvät käytännöt 2.10. klo 16.30 Kiasmassa

Jaa

Mitä paikallisella sopimisella oikeastaan tarkoitetaan? Mitkä ovat sopimisen hyvät käytänteet ja esteet? Näihin kysymyksiin etsii vastauksia Akavan Erityisalojen jäsen- ja sidosryhmätilaisuus 2.10. Tervetuloa!

Tilaisuuden pääpuhujana toimii Pellervon taloustutkimuksen Raija Heimonen, joka esittelee tuoreen Paikallisen sopimisen hyvät käytänteet ja esteet -tutkimuksen tuloksia ja case teknologiateollisuuden. Kommenttipuheenvuorot tulevat Suomen Yrittäjistä ja Akavan Erityisaloista. Löytyykö yhteistä linjaa?

Aika: Keskiviikko 2.10. klo 16.30
Paikka: Kiasma, Mannerheiminaukio 2, Helsinki

Tilaisuus alkaa klo 16.30 salaattibuffetilla ja kahvilla, ohjelma alkaa klo 17.

Ohjelma

17.00 Tilaisuuden avaus
Salla Luomanmäki, toiminnanjohtaja, Akavan Erityisalat

17.15 Paikallisen sopimisen hyvät käytänteet ja esteet: case teknologiateollisuus
Raija Heimonen, liiketaloustutkija, Pellervon taloustutkimus

18.15 Kommenttipuheenvuorot
Helena Lamponen, edunvalvontayksikön päällikkö, Akavan Erityisalat
Janne Makkula, työmarkkinajohtaja, Suomen Yrittäjät

18.45 Verkostoitumista ja keskusteluja paikallisesta sopimisesta cocktailpalojen äärellä

19.45 Tilaisuus päättyy
Mahdollisuus vierailla maksutta Kiasman näyttelyissä.

Lisätietoja tilaisuudesta: neuvottelupäällikkö Amalia Ojanen, 040 631 0813.

> Ilmoittaudu mukaan 24.9. mennessä

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Anna Joutsenniemi, viestintäpäällikkö, Akavan Erityisalat, puh. 040 525 8582, anna.joutsenniemi@akavanerityisalat.fi

Kuvat

Lataa
Salla Luomanmäki (vas.), Raija Heimonen, Helena Lamponen ja Janne Makkula ovat mukana Akavan Erityisalojen  #sovitaanvaan-seminaarissa 2.10.
Salla Luomanmäki (vas.), Raija Heimonen, Helena Lamponen ja Janne Makkula ovat mukana Akavan Erityisalojen #sovitaanvaan-seminaarissa 2.10.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Akavan Erityisalat
Maistraatinportti 4 A
00240 HELSINKI

0201 235 340http://www.akavanerityisalat.fi

Akavan Erityisalat on kulttuurin ja hallinnon sekä viestinnän ja hyvinvoinnin aloilla asiantuntija- ja esihenkilötehtävissä toimivien ammattiliitto, johon kuuluu 22  jäsenyhdistystä. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Akavan Erityisalat

Akavan Erityisalat: Kuntien kirjasto-, kulttuuri- ja nuorisotoimen asiantuntijoiden alipalkkaus korjattava palkkaohjelmalla15.1.2020 11:24:22 EETTiedote

Kunta-alan palkkaneuvotteluissa myös kulttuuri- ja vapaa-aikatoimen alipalkattujen asiantuntijoiden palkkakuoppa on korjattava. – Kuntaneuvotteluissa on kyse monien alipalkattujen ammattiryhmien palkkauksesta. Kannatamme ratkaisuksi kattavaa palkkaohjelmaa, sanoo Akavan Erityisalojen toiminnanjohtaja Salla Luomanmäki. Liiton jäseniä kuntaneuvotteluissa edustaa Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKO.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme