Boco IP

Kutsu ruokaväärennös -webinaariin keskiviikkona 4.11

Jaa

Ruokaväärennökset ovat yhä yleisempi ilmiö. Mutta kuinka iso ongelma on, ja miten sitä vastaan voi taistella?

Tilaisuudessa kerrotaan, miten isosta asiasta on kyse kun puhutaan ruokaväärennöksistä sekä mitä asioita yritysten tulee ottaa huomioon. Tämän lisäksi kuulemme uusista trendeistä ruokahävikin pienentämisessä.

9.00 Avaussanat, Karri Leskinen, Toimitusjohtaja, osakas, Boco IP

9.10 Marjahankinnat ja väärennösriskit: Tomi Helin, Materiaalipäällikkö, Valio Oy

9.30 Tavaramerkki ja patenttinäkökulma ruoan suojaamiseen: Jaana Hämäläinen, Eurooppapatenttiasiamies Boco IP ja Peter Åkerlund, IP Lakimies Boco IP

9.50 Syötkö väärennettyä ruokaa? Mari Koistinen, tietokirjailija

10.20 Fiksuruoan tarina: Juhani Järvensivu, Toimitusjohtaja, Fiksuruoka Oy

10:45 Seminaarin loppusanat

Tilaisuuden striimi on nähtävissä täältä: https://kepit.tv/#/c/bocoip/e/P5R6H6HYTO

Kysymyksiä voi esittää chatin välityksellä – kysymykset käsitellään tilaisuuden lopussa. Chatin löydät striimilähetyksen oikeasta ylänurkasta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Viestintä ja markkinointi
Heidi Lautjärvi
+358 45 856 7117
heidi.lautjarvi@bocoip.com

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Boco IP
Boco IP
Itämerenkatu 5
00180 Helsinki

09 6866840http://www.bocoip.com

Boco IP on aineettoman omaisuuden hallintaan erikoistunut patenttitoimisto. Toimimme kansainvälisesti ja palvelemme luottamuksellisesti ja joustavasti. Kattavat IPR-palvelut. Apua kansainvälistymiseen. Tukea liiketoimintaan. Patenttialan asiantuntija.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Boco IP

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme